Ana sayfa » Siyaset » BAŞKAN KOÇ, MAZBATASINI ALDI, İLK AÇIKLAMASINI YAPTI..

BAŞKAN KOÇ, MAZBATASINI ALDI, İLK AÇIKLAMASINI YAPTI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Saadet Partisinin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Mahmut Koç ilçe yönetim kurulu üyesi, Mücahit Osman Gümüşay ile birlikte bugün mazbatasını aldı. Aliağa İlçe Seçim Müdür Doğan Aktaş Koç’a mazbatasını verdikten sonra üçlü bir süre sohbet etti.

Başkan Koç ziyaretten sonra Kuzey Ege Haber’e şu açıklamayı yaptı;

“Bildiğiniz gibi Saadet Partisi Aliağa İlçesi 7. Olağan Kongresi geçtiğimiz hafta sonu Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Bugün İlçe Seçim Müdürümüz Doğan Bey’den mazbatamızı aldık. Yeni ilçe yönetimi olarak teşkilata layık çalışmalar yapmak için elimden geleni yapacağım ,Saadet Partisini Aliağa İlçesinde layık olduğu yere taşıyacağız.

Bu vesileyle bundan önce görev yapan yönetim kurulu üyelerine ve katılımcılara teşekkür ediyor, kongremizin Ülkemiz, İzmir’imiz ve Aliağa’mız için hayırlı olmasını diliyorum.

Saadet Partisi olarak bizler güzel hedefler koyduk. Biz yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın vücud bulması için mücadele ediyoruz.

Milli Görüş olarak 50 yıldır ülkemizin ve insanımızın her derdi için mücadele ettik , mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda Barış Pınarı Harekatı’nda şanlı ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz.

Allah (c.c) ülkemiz, bölgemiz, milletimiz ve ümmet için hayırlı sonuçlara vesile kılsın… Allah ABD’den, model ortaklıktan, müttefiklerimizden (!) kurtuluşumuza kapı açsın..

Mehmetçiğimizin harekatı başarıya ulaştırarak sağ salim ülkemize dönmelerini nasip etsin. İnanıyoruz ki ülke olarak ,millet olarak çözemeyeceğimiz hiç bir problem yoktur. Yeter ki kamplaşmaları , kutuplaşmaları bir kenara bırakalım. Hiç bir insanımızı ötekileştirmeden, ayrım yapmadan bir araya gelelim ve birlikte yaşama bilinci inşa edelim.

Yeter ki adaleti esas alıp haksızlıkları ve hukuksuzlukları ortadan kaldıralım. Ahlak , adalet , özgürlük dolu bir ülke ve ekmeğin hakça paylaşıldığı bir Türkiye için yürüyüşümüze devam edeceğiz.

Bundan önce kim nerede hangi partide hangi konumda görev almış olursa olsun bundan böyle Saadet Partimize bekliyoruz .Bizim kapımız herkese açıktır. Bizim gönlümüzde herkese yetecek kadar yer vardır..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com