Ana sayfa » Güncel » İZMİR’DE MEHMETÇİK İÇİN FETİH SURESİ..

İZMİR’DE MEHMETÇİK İÇİN FETİH SURESİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Diyanet İşleri Başkanlığı’nın talimatıyla Barış Pınarı Harekatı’nın başarıyla sonuçlanması için tüm yurtta olduğu gibi İzmir’deki camilerde de sabah namazı sonrası Fetih Suresi okundu.

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK) öncülüğünde gerçekleşen programda Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Eğitim Kampüsü’ndeki Tanınmış Mescidi’nde hafız öğrenciler, Fetih Suresi’ni okudu.

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü’nde yer alan Tanınmış Mescidi’ndeki programa, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nüammer Uslu, Karabağlar Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu ve 57 sivil toplum kuruluşunun üye ve yöneticisi sabah namazını öğrencilerle birlikte kıldı.

Sabah namazını kıldıran Hafızlık Yarışması Dünya Üçüncüsü Yasin Uslu, namaz sonrası Haşr Suresi’ni okudu. Ardından hafız öğrenciler Hüseyin Zırığ, Ömür Arslan ve Halil İbrahim Durut, Fetih Suresi’ni okudu. Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yöneticisi Halil Taşcı da duayı yaptırdı..

Kaynak-DHA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com