Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA EMNİYETİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE AMAN VERMİYOR..

ALİAĞA EMNİYETİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE AMAN VERMİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen,  uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyon kapsamında 11.500 gram Esrar Maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili Emniyet kaynaklarından alınan bilgi şöyle;

“08/10/2019 günü gecesi Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği , Aliağa Plajlar kavşağında durdurulan hususi araçta yapılan kontrol neticesinde, T.Z.K.(42) ve A.A.(29) isimli şahısların üzerinde ve araç içerisinde yapılan arama neticesinde, şahısların üzerinden bir miktar Esrar Maddesi ele geçirilmiştir.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği Aliağa Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığından aldığı arama kararından sonra, şahısların kullandıkları 4 ayrı yerde yapılan aramalar neticesinde de, toplamda 11.500 gram Esrar Maddesi ile şüpheli T.Z.K. isimli şahsın üzerinde suçtan kaynaklanan mal varlığı olabileceği değerlendirilen bir miktar para ele geçirilmiştir.

Her iki şüpheli şahıs, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile mevcutlu olarak çıkartıldıkları Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, tutuklanmaları istemi ile Mahkemeye sevk edilmişler, ilgili mahkeme tarafından tutuklanmışlar ve Yenişakran Cezaevine teslim edilmişlerdir..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com