Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » WORLD OF WARCRAFT, EN BÜYÜK GÜNCELLEMEYE HAZIR..

WORLD OF WARCRAFT, EN BÜYÜK GÜNCELLEMEYE HAZIR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Blizzard, World of Warcraft için bir sonraki büyük yamayı açıkladı. “Visions of N’zoth” olarak adlandırılan 8.3 güncellemesi, bugün teste açılacak. Bu güncelleme ile birlikte oyuna birçok farklı yenilik geliyor.

İlk olarak oyuna iki farklı ırk ekleniyor. Horde cephesi için tilki benzeri olan Vulpera; Alliance cephesi içinse robotik bir ırk olan Mechagnomes eklenecek. Güncelleme ayrıca alışverişi daha kolay hâle getirmeyi vadeden yenilenmiş bir müzayede evi de dâhil olmak üzere hayranların yıllardır talep ettiği bazı değişiklikleri getiriyor.

Güncelleme ile birlikte gelecek olan diğer yenilikler:

Yeni yamayla birlikte oyuna yeni bir baskın modu da eklenecek. Ny’alotha adlı bu baskın, eski Tanrı N’zoth’a karşı son mücadele ile sonuçlanan 12 boss’u içerecek. World of Warcraft dünyasında da birtakım farklılıklar da olacak. Özellikle Uldum ve Vale of Eternal Blossoms bölgeleri Eski Tanrı’nın saldırıları altında kalacak. Vale of Eternal Blossoms da bu vesileyle uzun süredir o bölgenin ihtişamını özleyen oyuncular için tekrar kullanıma açılıyor.

Visions of N’Zoth, başkentler Stormwind ve Ogrimmar’ın alternatif versiyonlarında geçen bazı zorluklar içerecek. Tek kişiyle ya da 5 kişiye kadar istediğiniz bir kişi sayısıyla katılabileceğiniz bu mod sonucunda oyuncular, kendilerini güçlendirebilecek bir pelerinle ödüllendirilecekler. Goblin ve Worgen ırkları da ırklarına özgü kozmetik seti olan bir tür miras zırhı alacaklar.

Ağustos ayında Blizzard, World of Warcraft Classic’i çıkartmıştı. Bununla birlikte birçok oyuncu, oyunun eski versiyonuna geçiş yapmayı tercih etmişti. Classic yayınlandığından beri oyunun modern versiyonuna gelen ilk güncelleme 8.3 güncellemesi olacak..

Kaynak-Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com