Ana sayfa » Siyaset » İŞTE, ALİĞA AK PARTİ’DE, İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN SON KULİS DEDİKODULARI..

İŞTE, ALİĞA AK PARTİ’DE, İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN SON KULİS DEDİKODULARI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ak Parti’de İlçe Başkanı Kazım Sayın ve yönetiminin geçtiğimiz günlerde toplu istifalarından sonra kayyım süreci başlamıştı bilindiği gibi.

İlçe kongresine kadar partiyi yönetecek bir ilçe başkanı belirlenmesine yönelik yapılacak temayül yoklaması için genel merkez 26. dönem Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ü görevlendirdi.

Partili kaynaklardan alınan bilgiye göre, Baybatur belirlenen çerçeve içinde, ana kademe, kadın ve gençlik kolları, belediye başkan aday-adayları olmak üzere ilçe merkezinde çok sayıda partili ile görüştü.

Baybatur, aralarında, Hür Erdem Ünal, Yılmaz Kapıcı, Aydın Şimşek, Demet Kılıçkaya, İsa Önal, Mesut Yaşar Aybar, Mustafa Hıdıroğlu, Abdullah Yıldız, Semih Orhan, Ferit Akınç, Yaşar Akbulut, Kazım Ulaş, Ömer Sarı’nında bulunduğu isimlerle görüştü.

Baybatur İrfan Güngör ile 20 dakika baş başa görüştü. İddiaya göre İrfan Güngör, Baybatur’un kafasında bir adım öne çıktığı için Baybatur kendisini 3 kişilik aday öneri listesinin en başına yazdı.

Yine alınan bilgiye göre Cuma günü Binali Yıldırım İzmir’e gelecek. Yıldırım’ın kafasındaki isim ise Avukat Zülküf Koçoğlu.

Bu arada bir başka iddiaya göre ise Aliağa İlçe Başkanlığını geçici olarak yürüten Emrullah Duran Mehmet Zeki Ateş ile görüşüp ilçe başkan adaylığı için kendisini ikna etmeye çalıştı, Ateş kesinlikle düşünmüyorum diyerek teklifi geri çevirdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com