Ana sayfa » Yerel » CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN ACAR’A SORU ÖNERGELERİ..

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN ACAR’A SORU ÖNERGELERİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Aliağa İlçe Başkanlığınca, sosyal medya üzerinden, Ağustos ayı meclisinde yazılı olarak vermiş olduğumuz ve Eylül ayı Meclis oturumunda cevaplanan soru önergelerimize verilen cevapları kamuoyunu aydınlatır, gerçeği yansıtan nitelikte bulmadığımızdan, bugün bu soru önergelerimizi bir de sözlü olarak soracağız şeklinde bir paylaşım yapıldı.

Bu bağlamda dün ilk oturumu yapılan Aliağa Belediye Meclisi toplantısında, Aliağa Belediye Başkanlığınca cevaplanması talebiyle şu sorular soruldu;

1- Aliağa belediyesine bağlı şirketlerin tamamının, yönetim kurulu başkan ve üyelerinin kimler olduğu. Ticaret sicil kayıtlarının yapılıp yapılmadığı ve atanan kişilerin aldıkları maaş ve huzur hakkının ne kadar olduğu.

2- 01.06.2019 tarihinde Jeotermal A.Ş’ye devir edilen Ağapark Sosyal Tesislerinin işletmesinin;
-Hangi şirkete, ne kadar süre ile, ne bedelle ve neden verildiği.

-Kıyı kenar kanununa göre Aliağa halkının ücretsiz yararlanması mümkün olan sahillerimizin, ücretli olarak bir işletmeye neden devredildiği oluşturmaktadır.

Soru önergelerimizin kurum ciddiyetine yakışır nitelikte bizleri ve tüm kamuoyunu aydınlatıldığında tüm Aliağa hakkının bilgilerine sunacağız..”

CHP’li meclis üyelerince dün verilen soru önergelerinin tamamı ise şöyle;

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com