Ana sayfa » Güncel » DİSK GENEL-İŞ 5 NO’LU ŞUBEDEN, BASIN AÇIKLAMASI…

DİSK GENEL-İŞ 5 NO’LU ŞUBEDEN, BASIN AÇIKLAMASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-DİSK Genel-İş Sendikası 5 no’lu şube yönetimi Mehmet Emin Şavur’un vefatı nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Sendikadan yapılan açıklama şöyle;

“31 Mart Yerel Seçim sonrası ikinci kez seçilen MHP’ li Belediye Başkanı Serkan ACAR 2019 Mayıs ayı itibariyle farklı tarihlerde, toplamda 250 ( kadrolu-şirket-engelli ve hükümlü) işçiyi işten çıkarmıştır. 

14 Mayıs günü üyelerimizden Mehmet Emin ŞAVUR haksız bir şekilde, yıllardır emek verdiği Aliağa Belediyesi Temizlik İşlerinden teknolojik gelişme ve belediye gelirlerinin azalması bahane gösterilerek işten çıkarılmıştır. Üyelerimizden Mehmet Emin ŞAVUR işten atıldıktan kısa bir süre sonra kanser hastalığına yakalanmıştır. 

Uzun bir süre üyemiz hem işsizliğe, işten atmalara, yaşadığımız haksızlığa karşı hem yaşam mücadelesine  karşı büyük bir savaş vermekteydi. Mehmet Emin son bir ayda rahatsızlığından kaynaklı İzmir Dr Suat SEREN Göğüs Hastalıkları Cerrahi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bir yaşam mücadelesi veren önder arkadaşlarımızdandı. 

Bu sabah itibariyle hayata gözlerini yummuştur. Aliağa Belediyesinde haksız bir şekilde işten atılan üyelerimiz içinde, mücadelesinde  hep ön saflarda yer tutmuş, direngen tavrıyla bizlere güç katmış değerli bir arkadaşımızdır. 

Aliağa Direnişinin simgesi olmuş bu değerli arkadaşımızı kaybetmeninim derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mehmet Emin ŞAVUR’ a , ailesine ve işten atılan üyelerimize sözümüz olsun, anısını mücadelemizde yaşatacağız..”

     Disk/Genel-İş Sendikası
     İzmir 5 Nolu Şube Yön. Kur.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com