Ana sayfa » Güncel » HIZAL’DAN SOYER’E, TARKAN KONSERİ ELEŞTİRİSİ..

HIZAL’DAN SOYER’E, TARKAN KONSERİ ELEŞTİRİSİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer’in ünlü sanatçı Tarkan’ın İstanbul’daki konserine gitmesini eleştirdi.

Kentte dün meydana gelen yoğun yağış sonrasında sel ve su baskınlarının meydana geldiğini belirten AK Partili Hızal, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in aynı gün Tarkan’ın konserinde olmasına şu sözlerle tepki verdi: 

Dün akşam şehrimizde yaşanan su baskınları ve sel olaylarında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Yıllardır her fırsatta dile getirdiğimiz altyapı eksikliğinin sonuçlarını bir kez daha yaşamış olmaktan üzüntü duyuyoruz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uyarılara rağmen önlem almama huyundan yeni dönemde vazgeçmesini temenni ediyoruz. Şehrin belediye başkanının orman yangınında olduğu gibi bu olayda da İzmirli hemşehrilerimizin yanında olmak yerine farklı bir şehirde eğlenmekle meşgul olmasını doğru bulmuyoruz.

Umuyoruz ki en kısa sürede hemşehrilerimizin dertleriyle hemhal olmak konusunda bir irade gösterir. Şehrimize ve hemşehrilerimize tekrar geçmiş olsun…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com