Ana sayfa » Siyaset » SERDAROĞLU GENEL BAŞKAN, ÇOBAN ATEŞİ YANMAYA HAZIR..

SERDAROĞLU GENEL BAŞKAN, ÇOBAN ATEŞİ YANMAYA HAZIR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Liderliğini eski Sağlık ve Devlet Bakanı Rifat Serdaroğlu’nun yaptığı Çoban Ateşi Hareketi hafta sonu Afyonkarahisar’da bir çalıştay gerçekleştirdi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalıştayda Rifat Serdaroğlu’nun oy birliği ile genel başkanlığa seçildiği ve en geç 2 ay içinde hazırlıklar tamamlanarak İçişleri Bakanlığı’na parti kurulması için başvuru yapılmasına karar verildiği öğrenildi.

Yaklaşık bir yıl önce merkez sağın deneyimli siyasetçilerinin başlattığı Çoban Ateşi Hareketi geniş katılımlarla gerçekleştirdiği Adana,Antalya,Çanakkale ve İzmir toplantılarından sonra 21-22 Eylül 2019 tarihinde Afyonkarahisar’da bir çalıştay gerçekleştirdi.

Türkiye’de uzun yıllar siyaset yapmış önemli isimlerin katıldığı toplantıda eski Turizm Bakanı Tınaz Titiz, AK Parti eski Milletvekili Mehmet Dülger, emekli Amiral Türker Ertürk, emekli Korgeneral Gürbüz Kaya,Prof.Dr.Ahmet Ercana,eski Muğla Milletvekili İrfettin Akar, İçişleri eski Bakanı Mehmet Gazioğlu ve emekli Liderliğini eski Sağlık ve Devlet bakanı Rifat Serdaroğlu’nun yaptığı Çoban Ateşi Hareketi hafta sonu Afyonkarahisar’da bir çalıştay gerçekleştirdi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalıştayda Rifat Serdaroğlu’nun oy birliği ile genel başkanlığa seçildiği ve en geç 2 ay içinde hazırlıklar tamamlanarak içişleri bakanlığına parti kurulması için başvuru yapılmasına karar verildiği öğrenildi.

Yaklaşık bir yıl önce merkez sağın deneyimli siyasetçilerinin başlattığı Çoban Ateşi Hareketi geniş katılımlarla gerçekleştirdiği Adana,Antalya,Çanakkale ve İzmir toplantılarından sonra 21-22 Eylül 2019 tarihinde Afyonkarahisar İkbal otelde bir çalıştay gerçekleştirdi.

Türkiye’de uzun yıllar siyaset yapmış önemli isimlerin katıldığı toplantıda eski Turizm bakanı Tınaz Titiz’in,AKP eski Milletvekili Mehmet Dülger’in,emekli Amiral Türker Ertürk’ün,Emekli Korgeneral Gürbüz Kaya’nın,Prof.Dr. Ahmet Ercan’ın,eski Muğla milletvekili İrfettin Akar’ın da bir konuşma yaptığı eski içişleri bakanı Mehmet Gazioğlu ile emekli Vali Orhan Taşanlar’ın da katılımcılar arasında olduğu öğrenildi.

Çoban Ateşi Hareketi basın, medya ve iletişim bürosundan yapılan kısa açıklamada şu bilgiler verildi:

“ASLA YALAN SÖYLEMEYECEĞİZ”

“Kurulacak parti, Türk Milleti’ne asla yalan söylemeyecektir! Gerçekler paylaşılacak, çözüm beraber yürütülecektir.

Ülkenin kaderini ilgilendiren konularda, mutlaka emanetin sahibi Türk Milleti’nden izin alınacaktır.

En kısa zamanda Çift Meclisli Parlamenter sisteme geçilecektir.

Kuvvetler ayrılığı net olarak sağlanacaktır.

Denetim kurulları, Planlama Kurulları tekrar aktive edilecektir.

Askeri Okullar tekrar açılacak, Türk Ordusu eski itibarlı konumuna getirilecektir.

Eğitimde, çağdaşlığa, dijital devrime, bileşim teknolojilerine geçilecek ve çocuklarımıza bu yönde eğitim verilecektir.

Biz bölmeye değil, bölünmüşü birleştirmeye, bütünleştirmeye geliyoruz. Bizim gibi düşünen partileri ve STK’ları bu ateşe odun atmaya davet edeceğiz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com