Ana sayfa » Güncel » MARMARA DENİZİNDE DEPREM!, SİLİVRİ’DE OKULLAR BOŞALTILDI..

MARMARA DENİZİNDE DEPREM!, SİLİVRİ’DE OKULLAR BOŞALTILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye saati ile 11.00’de merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.5, merkezini ise Silivri açıkları olarak verdi.

Depremin ardından Silivri’de bazı okullar boşaltıldı. Silivri Belediye Başkanı, deprem sonucunda bir can veya mal kaybı olmadığını söyledi.

İstanbul ve çevre illerde hissedilen yerin 5,36 kilometre derininde oluşan depremin en yakın yerleşim birimi olan Silivri’ye bağlı Muratköy’e uzaklığının 20 kilometre 52 metre olduğu belirlendi. 4.6’lık depremin ardından Marmara Denizi’nde 1.7, 2.4 ve 1.8 büyüklüğünde artçı depremler meydana geldi. Artçı sarsıntılar sürüyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA..

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmadığı belirtildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından alınan bilgiye göre; Marmara Denizi Silivri Marmara Ereğlisi açıklarında, bugün saat 11.00’de 4.6 Mw şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir.

Deprem sonrasında ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com