Ana sayfa » Güncel » İŞLEK; “CEZA VERECEK, SÜRGÜN YAPACAK OLSAM, KARS’A GÖNDERİRİM..”

İŞLEK; “CEZA VERECEK, SÜRGÜN YAPACAK OLSAM, KARS’A GÖNDERİRİM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Korkuteli Manşet Gazetesi, sosyal medya hesabı üzerinden, Antalya’nın Korkuteli İlçesinin daha önce Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın danışmanlığını da yapmış olan Ömer N. İşlek’in yerel basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede belediyenin üst düzey personeline yönelik dile getirdiği bazı eleştirileri paylaştı.

Söz konusu paylaşımda İşlek’in Korkuteli Belediyesinde kapalı olan beldeler için yapmayı planladığı atamalara ilişkin düşünceleri yer alıyor.Gazetenin, “Artık Akıllı Olsunlar” başlığıyla yaptığı paylaşım şöyle;

“Artık Akıllı Olsunlar..

Geçtiğimiz gün ilçedeki basın mensupları ile bir araya gelen Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belde belediyelerinin hizmete açılması ile ilgili sürgün eleştirisinde bulunanlara sert çıktı. İşlek, “Artık akıllı olsunlar, sürgün öyle olmaz.” şeklinde konuştu.

İşlek; “6 belde belediyemizi maksimum 15 gün içinde açmış oluruz ve personellerimiz başlayacaklar. Oralarda bir belde sorumlusu, bir memur, bir vezne sorumlusu bir de halkla ilişkiler olmak üzere dört kişiden oluşacak ekibimiz göreve başlayacak.” dedi.

“BU BELEDİYE ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYOR”

İşlek; “Kimi beldelerde dört, kimi beldelerde beş kişiden oluşacak. Yeri gelmişken şunu da belirtmek istiyorum. Yok efendim Yelten, Büyükköy, Küçükköy neymiş efendim sürgün yeriymiş. Böyle bir saçmalık olamaz, bunu söyleyen fitne fesat, performansı düşürecek şeyleri söyleyenlere tek bir lafım var. Artık akıllı olun. Bu bir tehdit değil. Artık akıllı olun, performansı düşürmeyin. Artık bu belediye çalışmaya çalışıyor.” dedi.

“KOSKOCA BELDEYİ EMANET EDİYORUM”

İşlek; “Ben güvendiğim, tecrübesi olan burada daha önce müdürlük yapmış burada başkan yardımcısı olmuş kişileri belde sorumlusu haline getiriyorum. Ben onlarla oturacağım konuşacağım, belde yatırımlarını onlarla istişare edeceğim. Koskoca beldeyi emanet ediyorum. Bu sürgün olabilir mi? Sürgün nasıl olur? Yeni çıkan bir kanun da var. Hep söylüyorum ben kanun adamıyım. Kanunlarla uğraşıyorum. Benim hastalığım bu.” dedi.

“CEZA VERECEK OLSAM, KARS’A GÖNDERİRİM”

İşlek; “ Artık 180 güne kadar muvafakat istemeden istediğim bir memuru eğer mobing uygulayacak olsam birisine ceza verecek olsam, Kars’ın Kağızman Belediye Başkanını ararım oda MHP’li derim ki sen benden bir talepte bulun, ben sana 180 günlük görevlendirme yapayım. Mecbur gidecek. Bunun mahkemeden dönüşü yok. Sürgün yapacak olsam oraya yaparım. Böyle bir şey olabilir mi? Ayıp değil mi?” dedi.

“AKILLI OLUN LÜTFEN DEDİKODUYA GEREK YOK”

İşlek; “Belde belediyelerimiz işlesin, oradaki vatandaşlarımız buraya yorulmasınlar diye bir sistem yapmaya çalışıyorum. Akıllı olun lütfen dedikoduya gerek yok. Artık hiçbir şeyiniz kalmadı. Eski belediye başkanlığı, eski siyaset yok. Şimdi Büyükköy’e oralı birini koyarsanız, akrabalarının, iyi olduğu veya kötü olduğu kişiler vardır.

Ben oraya Büyükköy’lü birisini koyarsam gelmeye çekinirler. Benim onunla aram kötü gitmem diyebilirler. Tanıdıklık bazı yerlerde avantajdır ama belediyecilikte dezavantajdır. Orada da bir raporla sistemi var. O gün oraya kaç kişi girdi çıktı. Kaç kişinin sorunu çözüldü.” diye konuştu..”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ında son dönemde aralarında çocuklu ailelelerin de bulunduğu bazı üst düzey personeli, anne ve babayı ayrı yerlere göndermek suretiyle sürgüne gönderdiği biliniyor. Acar kamuoyundan bu nedenle büyük eleştiriler alıyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com