Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA PROTOKOLÜ GAZİLER VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ..

ALİAĞA PROTOKOLÜ GAZİLER VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa protokolü ‘19 Eylül Gaziler Günü’ kutlama etkinlikleri kapsamında Gazi ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Aliağa’da özel bir restaurantta gerçekleştirilen programa; Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek ile gazi ve yakınları katıldı. Sohbet havasında gerçekleşen programda yemek sonrası duayı İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek yaptı.

TEKİN: “HER ZAMAN HİZMETİNİZDE OLACAĞIZ”

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin yaptı. Tekin, gazi ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sizler bizim her zaman baş tacımızsınız. Sizler ve şehit aileleri bizlere emanetsiniz. Aliağa protokolü olarak sizlerin emrinizdeyiz. Burada görev yaptığımız süre içerisinde en çok sizlerle birlikte olacağız.

Sizlere her zaman şükran ve minnet duygularımızı sunacağız. Türk Milletinin bir ferdi olarak her zaman hizmetinizde olacağız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu ülkeye kanınızla ve canınızla yaptığınız katkılar için şükran duyuyoruz. Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa bu sizlerin sayesindedir. Bunun karşılığını ödemek de asla mümkün değildir”

GAZİLERDEN ALİAĞA PROTOKOLÜNE TEŞEKKÜR..

Gaziler adına konuşmayı ise Kıbrıs Gazisi İslam İslam Doğan Kılıç yaptı. Bir araya gelmekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirten Kılıç, “Bizlerin bir araya gelmesinde emeği geçen yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız” dedi. Yaklaşık iki saat süren program çektirilen hatıra fotoğrafları ile son buldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com