Ana sayfa » Güncel » “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ..”

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin ile yapılan görüşmede hazırlanmasına karar verilen raporun içeriği ile ilgili anılan Finlandiya modeline ilişkin açıklama yaptı.

Özüpak’ın şahsi sosyal medya hesabı üzerinden video kaydıyla yaptığı açıklama şöyle;

“Merhaba değerli arkadaşlarım, kaderdaşlarım, mücadeleci arkadaşlarım, Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Değerli arkadaşlarım, 5 Eylül tarihinde Çankaya Köşkü’nde yaptığımız Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Vedat Bey ile 1 saatlik toplantımızda derdimizin ve amacımızın ne olduğunu, yaşadığımız mağduriyetlerimizi en ince ayrıntısına kadar anlattık.

“RAPORU CUMHURBAŞKANIMIZA YANSITACAKLAR”

Bizlere hak verdiler. Biliyorlar esasında özellikle Vedat Bey, Çalışma Ekonomisi üzerine doktora yapmış profesör olmuş ve işin içinden gelen birisi. Bu mağduriyetler ile ilgili her türlü, her kalemi biliyorlar. Bununla ilgili de raporu sayın Cumhurbaşkanımıza inanıyoruz ki en adil haliyle yansıtacaklardır.

FİNLANDİYA MODELİ NEDİR ?
Değerli arkadaşlarım son zamanlarda sosyal medyada internet haber kanallarında hazırlanacak rapor ile ilgili bazı içerikler var. Finlandiya modeli vs. vs. Bunlar çoğaltılabiliyor. 

“İÇERİK İLE İLGİLİ HİÇBİR AÇIKLAMA YOK”

Arkadaşlarım içerik ile ilgili hiçbir açıklama yok. Hiçbir söz yok. Sizlerden ricam bunlara itibar edip de kendinizi yıpratmayın. Biz 8 Eylül 1999 öncesi girişleri kapsayacak bir şekilde tekrar bir mağduriyet yaşatmayacak bir şekilde bir raporun çıkmasının mücadelesini veriyoruz. 

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ..

Kuşa dönen bağlanacak olan emekli aylıklarımızın eski oranlara getirilmesinin mücadelesini veriyoruz. Çocuk yaşta başladığımız staj ile bir sigorta numarası ile aldığımız numara ile çalışma hayatımıza başladığımız sürecin emeklilikten sayılması için mücadele veriyoruz.

“SİZLERDEN RİCAM, SABIRLI OLACAĞIZ..”

Sizlerden ricam sabırlı olacağız, olgunluğumuzu bilinçli bir topluluk olduğumuzu her yerde göstereceğiz. Haklarımıza sahip çıkacağız ve en önemlisi mücadelemizi bırakmayacağız. Biz birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız. Buna inandığınızı biliyorum ama hiçbir şekilde tahriklere de kapılmayın.

Küfürler dolaşıyor, hakaretler dolaşıyor, herkes layıkıyla yaşasın, biz bildiğimiz yoldan şaşmayacağız arkadaşlar. Birlikte güçlüyüz..”

https://www.facebook.com/gonul.ozupak/videos/10157596983357206

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com