Ana sayfa » Kültür-Sanat » ASEV KAYITLARI BAŞLIYOR..

ASEV KAYITLARI BAŞLIYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Deneyimli ve güçlü kadrosuyla 7’den 70’e her yıl binlerce Aliağalıya sanat alanında eğitimler veren ASEV, hazırladığı geniş kapsamlı kurs programı ile kentin sanat hayatına bu yıl da renk katacak. Aliağalıların her yıl yoğun ilgi gösterdiği ASEV kursları için kayıtlar 16 Eylül 2019 Pazartesi (yarın) günü saat 12.00’de başlayacak olup 27 Eylül 2019 Cuma gününe kadar devam edecek. Aylık 50 TL’den başlayan kurs ücretleri kredi kartı ile internet sitesi üzerinden ödenebilecek. Eğitimler ise 1 Ekim 2019 Salı günü başlayacak.

BAŞVURULAR WEB SAYFASINDAN YAPILACAK

2019-2020 dönemi kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar 16-27 Eylül 2019 tarihleri arasında  www.aliagagenclikmerkezi.com adresini ziyaret ederek web sayfasından kayıt yaptırabilecek. Kursların eğitmen ve ücret bilgilerine ulaşılabileceği gibi sınırlı olan kontenjanlar da anlık olarak görülebilecek.  

KEMANDAN PİYANOYA…

ASEV Kurslarına katılan sanatseverler yıl boyunca; keman, piyano, klasik gitar, ney, bağlama, ritim atölyesi, bateri, halk dansları, latin dansları, bale, tiyatro, çocuk tiyatrosu, resim, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ve kısa film atölyesi branşlarında eğitim alma imkânı bulacak.

ASEV KURSİYERLERİ YIL SONU HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK..

ASEV çatısı altında eğitim gören kursiyerler yıl içerisinde; konserler, dans gösterileri, sergiler, yılsonu etkinlikleri, milli bayram ve özel günler başta olmak üzere birçok etkinlikte performanslarını Aliağalı sanatseverlerin beğenisine sunma imkânı da bulacak.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com