Ana sayfa » Güncel » EŞYALARI BIRAKTI, ÇATIDAKİ BAYRAĞI KURTARDI..

EŞYALARI BIRAKTI, ÇATIDAKİ BAYRAĞI KURTARDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

 KUZEYEGEHABER-Menemen ve Urla’da makilik alanlarda yangın çıktı. Urla’daki yangın kontrol altına alınırken, Menemen’de ise yangının büyümesi durduruldu.

İzmir’de çıkan yangında, alevler rüzgarın da etkisiyle bir eve yaklaşırken, evin sahibi çatıda göndere çekili bayrağı kurtardı.

2 farklı noktadan çıktığı belirlenen Asarlık’taki yangına 3 helikopter ve 13 arazözle müdahale eden İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, alevlerin etrafını çevirip yangının büyümesini önledi. Bölgede yangın büyüme riskinin kalmadığını belirten yetkililer, alevlere müdahalenin ise devam ettiğini açıkladı.

ÇATIYA ÇIKTI, BAYRAĞI KURTARDI..

Hayvancılıkla geçimlerini sağlayan mahalle sakinlerinin iddialarına göre, 2 aracın bölgeden hızla uzaklaştığı sırada yangınların çıktığı ifade edildi. Yangının bölgede bulunan evlere sıçrama olasılığına karşın, ekipler bölgede önlem alırken bir vatandaş evinden eşyalarını almak yerine çatıda bulunan Türk bayrağını alarak olası bir yangından kurtardı.

SEPETİ ARIZA YAPAN HELİKOPTER HALI SAHAYA İNDİ..

Menemen’deki yangına müdahale eden yangın söndürme helikopterlerinden birinin su atma sepetinde arıza yaşandı. Yaşanan arızanın giderilmesi için helikopter bölgede bulunan halı sahaya iniş yaptı. Bu sırada sahada futbol oynayan çocuklar, meraklı gözlerle helikopteri inceledi.

URLA’DAKİ YANGIN KONTROL ALTINDA..

Urla’daki yangına 1 helikopter ve 7 arazöz müdahale ederken, havadan ve karadan yapılan müdahale sonrasında yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmalarına başlandı.Yangınların çıkış nedenlerinin belirlenmesi için çalışma başladı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com