Ana sayfa » Yerel » BÖLGENİN EN DONANIMLI FİTNESS SALONU ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE..

BÖLGENİN EN DONANIMLI FİTNESS SALONU ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi tarafından projelendirilen Aliağa Gençlik Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren fitness salonu sporseverlerden yoğun ilgi görüyor. Uzman eğitmen kadrosunun görev aldığı Aliağa’nın en büyük, en modern ve en donanımlı fitness salonu pazar günleri hariç haftanın her günü Aliağalılara hizmet veriyor.

Modern tasarımı, son teknoloji makinalarıyla bölgenin en cazip fitness salonunda kişiye özel sonuç odaklı programlar uygulanıyor. Dünya standartlarında antrenmanların yapıldığı Aliağa Gençlik Merkezi Fitness Salonu’ndan faydalanmak isteyen vatandaşlar, www.aliagagenclikmerkezi.com sayfasından online üyelik başvurusu ve kayıt yaptırdıktan sonra antrenmanlara hemen başlayabiliyor. www.aliagagenclikmerkezi.com adresini ziyaret eden vatandaşlar ücret, kontenjan ve eğitmen bilgilerine de sayfa üzerinden ulaşabiliyor.      

EĞLENCELİ GRUP DERSLERİ..

Bin 300 metre karelik kapalı alanda faaliyetlerini sürdüren Aliağa Gençlik Merkezi Fitness Salonu’nda alanında uzman dört eğitmen görev yapıyor. Sporseverler, kendi antrenman programları kapsamında spor yapabilecekleri gibi uzman eğitmenlerin kişiye özel olarak hazırladığı programlar dahilinde de sporlarını yapabilirler. Üyeler, serbest zamanlı çalışma yapabilecekleri gibi spinning, zumba ve pilates gibi grup derslerine de katılabilirler.

PAZAR GÜNLERİ HARİÇ HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK..

Aliağa Gençlik Merkezi Fitness Salonu pazar günleri dışında haftanın her günü üyelerine hizmet veriyor. Salon, hafta içi 08.30-22.00 arası, cumartesi günleri ise 10.00-20.00 saatleri arasında açık kalıyor.

Spinning dersleri pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 20.00-21.00 saatleri arasında; Zumba dersleri (kadınlara özel) salı ve perşembe günleri 19.00-20.00 saatleri arasında; Pilates (kadınlara özel) dersleri ise çarşamba ve cuma günleri 10.00-11.00 / 19.00-20.00 saatleri arasında yapılıyor. Ayrıca salonda üyeler için dört adet soyunma sekiz adet de duş kabini bulunuyor..  

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com