Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK’TAN EYT İL DERNEKLERİNE, ÜYE YAPIN ÇAĞRISI..

ÖZÜPAK’TAN EYT İL DERNEKLERİNE, ÜYE YAPIN ÇAĞRISI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Özüpak’ın il derneklerine üyelik çağrısında bulunduğu paylaşım metni şöyle:

“Mağduriyetlerinden haberdar olmayan arkadaşlarımıza ulaşma çabamız ve Edirne’den Kars’a kadar mücadelemize güç katacak, federasyonlaşma yoluna girdiğimizi belirtmiştik. Devletin yasaları ile kurulmuş, ticari faaliyet taşımayan, hak mücadelesi veren resmi kimliğimizle alınan yolumuzda kurulan il derneklerimiz sürecini tamamlamak üzere.

Değerli arkadaşlarım, dernekleşmek kolay bir süreç değil, sizlerin üyelikleri ile bu mücadelede üye olmanız (sayımız önemli) devamlılık için çok önemli.

Dernek başkanları arkadaşlarımız, alın terinin, emeğin ne demek olduğunu bilen, elini taşın altına koyan arkadaşlarımız büyük sorumluluk almıştır. Bu arkadaşlarımız bunca insanın emeği, alın teri varken 1 TL’nin bile hesabını yapan arkadaşlarımızdır. Hepimizin hakları için mücadele amaçlı kurulduk.
Demem o ki arkadaşlarım;

‘ÜYE OLMAKTAN ÇEKİNMEYİN’

EYTSYDD adı altında kurulan derneklerimize üye olmaktan korkmayın, çekinmeyin. Bizlerin mücadelesi hak mücadelesi. Derneğe üyelikleriniz ve katkılarınızla bu arkadaşlarımız sorumluluklarını yerine getirecek, ayakta kalmaya devam edecektir.

Herkesin destek olmasını istiyor, sözde kalmamasını diliyor ve neyi başarmak istiyorsak birlikte başaracağımızı biliyoruz.

İl derneklerimizin yetkili isimlerini Alper Özüpak 0532 612 65 75, Eşref Daşgüleç 0531 606 60 26 ve EYT SYDD 0536 777 88 74 dernek cep telimizden alabilirsiniz..

Biz birlikte başaracağız..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com