Ana sayfa » Siyaset » SAYIN; “İLÇE YÖNETİM KURULUM İLE BİRLİKTE GÖREVDEN AYRILDIK..”

SAYIN; “İLÇE YÖNETİM KURULUM İLE BİRLİKTE GÖREVDEN AYRILDIK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın basın açıklaması yaptı. Sayın’ın ilçe yönetim kurulu ile birlikte görevden ayrıldıkları duyurusunda bulunduğu açıklama şöyle;

“Değerli Arkadaşlarım;
14 Mart 2018’de başladığım AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığından, Yönetim Kurulum ile beraber bugün ayrılmış bulunmaktayız.

Görevde kaldığımız süreçte bir Genel Seçim ile bir Yerel Seçim olmak üzere kazanılmış 5 Belediyeden biri olduk. Cumhur İttifakında Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Bey ile Sayın Devlet BAHÇELİ Beyin birlikteliğinde ve gösterdikleri yolda emin adımlarla beraber yürüdük.

Bu süreçte destek ve gayretleri ile bizlere güç veren Genel Başkanımız, Teşkilatımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız, İl Yönetimlerimiz, Aliağa İlçe Teşkilatında bugünde beraber olduğumuz yol arkadaşlarım ve Değerli Aliağa’lı Hemşerilerime çok teşekkür ederim.

Bugünden itibaren bu görevde bulunacak ve bulunmuş olan tüm arkadaşlarımın emrinde olacağımı, seferde her daim Devlet Millet ülküsü ile davamızın emrinde olacağımın bilinmesini rica eder, en samimi duygularımla hürmetlerimi iletirim..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com