Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » MUTASYONA UĞRAYAN BU CANLININ ŞECERESİ ARAŞTIRILIYOR!

MUTASYONA UĞRAYAN BU CANLININ ŞECERESİ ARAŞTIRILIYOR!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Mutasyona uğradığı tahmin edilinen ve insan suratını andıran bir surata sahip olan canlı gündeme bomba gibi düştü.

Arjantin’in Villa Ana adlı köyünde yaşayan bir yerli YouTube’da yeni doğan ve suratı insan suratına benzeyen kedi benzeri bir canlının videosunu paylaştı. Mutasyona uğradığı tahmin edilinen ve insan suratını andıran bir surata sahip olan canlı gündeme bomba gibi düştü.

Arjantin’in Villa Ana adlı köyünde yaşayan bir yerli YouTube’da yeni doğan ve suratı insan suratına benzeyen kedi benzeri bir canlının videosunu paylaştı. Basık ve küçük bir burun ile dünyaya gelen canlı doğduktan kısa süre sonra hayatını kaybetti.

Genetik mühendisi Nicolas Magnago ise bu canlının ciddi bir mutasyon geçirdiğini ve geri kalan soy secelesinin de çıkarılması gerektiğini belirtti. Basık ve küçük bir burun ile dünyaya gelen canlı doğduktan kısa süre sonra hayatını kaybetti.

Genetik mühendisi Nicolas Magnago ise bu canlının ciddi bir mutasyon geçirdiğini ve geri kalan soy seceresinin de çıkarılması gerektiğini belirtti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com