Ana sayfa » Siyaset » ALİAĞA AK PARTİDE OPERASYON!, İLÇE BAŞKANI SAYIN GÖREVDEN ALINDI..

ALİAĞA AK PARTİDE OPERASYON!, İLÇE BAŞKANI SAYIN GÖREVDEN ALINDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın görevden alındı.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde bir grup önde gelen Aliağa AK Partili, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile görüştü. Görüşmede İlçe başkanı Kayın Sayın’ın görevinde çok pasif kaldığı, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın Kazım Sayın’ı ikili münasebetleri nedeniyle adeta görev yapamaz hale getirdiğini, Aliağa’lı AK Partililerin bundan çok büyük bir rahatsızlık duyduğunu dile getirdiler.

Genel Başkan Yardımcısı Dağ’a İlçe başkanı olmasını istedikleri bazı isimleri de veren Ak Partili grup 7 ilçe yönetim kurulu üyesinin istifa etmelerinde önemli bir rol oynadı.

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile görüşen Dağ gereğinin yapılmasını istedi. Başkan Sürekli, ilçe kongresi tarihinin çok yaklaştığı, bu aşamada böyle bir operasyonun tepkilere ve yanlış anlaşılmalara yol açabileceği ifadesinde bulunsa da Dağ isteğinin yapılması ısrarında bulundu.

Sayın bunun üzerine görevden alındı. Başkan Sürekli’nin geçici görevlendirme için bazı isimlerle görüşmeye başladığı bilgisi edinildi.

Görevinden istifa eden İlçe Yöneticisi Ferit Akınç’ın isminin geçici ilçe başkanı olarak biraz daha öne çıktığı iddia edildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com