Ana sayfa » Güncel » SOYER’DEN KAFTANCIOĞLU’NA; “YALNIZ DEĞİLSİN..”

SOYER’DEN KAFTANCIOĞLU’NA; “YALNIZ DEĞİLSİN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 5 ayrı suçtan 17 yıla kadar yargılandığı dava için bugün saat 09.00’da Çağlayan Adliyesi’nde 3’üncü kez hâkim karşısına çıkacak.

Kaftancıoğlu’na destek vermek amacıyla CHP’li 80 il başkanı tarafından yayımlanan destek bildirisinde, “Kaftancıoğlu davası, soruşturmanın başlatılmasından, iddianamenin hazırlanmasına kadar baştan sona siyasi bir davadır. Bu dava ile yalnızca Kaftancıoğlu değil CHP yargılanmaktadır. Demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inanan herkesi Çağlayan Adliyesi’nde buluşmaya davet ediyoruz. Asla yalnız yürümeyeceksin Canan Kaftancıoğlu!” denildi.

Kaftancıoğlu, 2012-2017 tarihleri arasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları gerekçesiyle yargılanıyor.

SOYER: “YALNIZ DEĞİLSİN..”

Öte yandan Kaftancıoğlu’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den destek açıklaması geldi.

Soyer sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “İstanbul’da tüm baskılara rağmen demokrasiyi savunmaktan vazgeçmeyen Canan Kaftancıoğlu bugün yine Çağlayan Adliyesi’nde. 

Yalnız değilsin Kaftancıoğlu, mücadelen mücadelemizdir. Kalbimiz seninle!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan duruşmayı takip etmek için CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde il örgütü de İstanbul’a çıkarma yaptı. Aynı zamanda avukat olan İl Başkanı Yücel, mevkidaşı Kaftancıoğlu’nu bugüne kadar hiç yalnız bırakmadı.

Yücel, “O, İstanbul’u savundu, biz de onu savunacağız!” açıklamasında bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com