Ana sayfa » Güncel » GÜMRÜKÇÜ BİLGİLENDİRDİ, SOYER BİRLİKTE YAPALIM DEDİ..

GÜMRÜKÇÜ BİLGİLENDİRDİ, SOYER BİRLİKTE YAPALIM DEDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmr Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in, belediye başkanları toplantısında kıyı şeridi düzenlemesi hakkında detaylı bilgilendirme yapan Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü’ye, “Bu işi beraber yapalım” dediği belirtildi. Soyer’n sıcak baktığı projenin İzmir’n stratejik planına dahil olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Proje için
bu aşamadan sonra somut bir hamle yapılacağı aktarıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, oluşturulacak stratejik planı için ilçe belediye başkanlarıyla istişare toplantıları
düzenliyor. Önceki gün gerçekleşen zirvede ilçe belediye başkanları 10’ar dakikalık kısa sunumlar yaptı. 4 saat süren toplantıda ayrıca Çiğli açısından önemli bir gelişmenin yaşandığı aktarıldı.

İlçesinde yeni dönemde gerçekleşmesini istediği proje ve yatırımlar için dosya hazırlayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün kıyı tasarım ve düzenlemesiyle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den söz aldığı belirtildi.

Gümrükçü’nün adaylık sürecinde‘Çiğli’yi deniz ile buluşturacağız’ sloganıyla vurgu yaptığı kıyı şeridinin düzenlenmesi noktasında detaylı bir bilgilendirme yaptığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in, Ataşehir Mahallesi’nde yer alan ve ‘Kıyı Şeridinin Rekreasyon Alanı Olarak Düzenlenmesi’ adını taşıyan yatırımdan söz eden Gümrükçü’ye, ‘Güzel bir hazırlık. Utku Başkan, bunu birlikte yapalım’ dediği aktarıldı.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi’nde görünen ve 1/25000’lik Çevre Düzeni Planı’nda sazlık bataklık alan olarak belirtilen 26 bin 800metrekarelik arazinin dönüştürülmesi için stratejik planın netlik kazanması sonrasında harekete geçilecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com