Ana sayfa » Güncel » DAĞ’DAN, DAĞ YÜRÜYÜŞÜ..

DAĞ’DAN, DAĞ YÜRÜYÜŞÜ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir’in Narlıdere ilçesinde sabah yaptığı doğa yürüyüşünü takipçilerine “Kalabalıktan, yoğunluktan ve şehrin gürültüsünden pas tutmuş kulaklarımıza yaprakların hışırtısı, dalgaların sesi sayesinde ince bir ayar çektik, yenilendik” notuyla paylaştı.

Her pazar günü İzmir’in farklı bir noktasında dağ yürüyüşü yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ (39), doğada yürüyüşün psikolojiyi güçlendirdiğini, düşünme gücünü ve zihinsel keskinliği artırdığını belirterek, bu anlamda örnek olmaya çalıştığını vurguladı.

En son Karabağlar – Narlıdere arasındaki 11 kilometrelik patika yolu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca ile birlikte yürüdü. Dağ, sağlıklı kalmanın yanı sıra doğa yürüyüşlerine özendirmeyi amaçladığını belirterek, yürüyüş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından şu notla paylaştı:

“Dağda olmak, doğaya bakmak her türlü terapiden çok daha ucuzdur. Kalabalıktan, yoğunluktan ve şehrin gürültüsünden pas tutmuş kulaklarımıza yaprakların hışırtısı, dalgaların sesi sayesinde ince bir ayar çektik, yenilendik. İzmir’in dağlarından herkese selamlar..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com