Ana sayfa » Spor » 8. GRUBA DÜŞEN ALİAĞASPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU..

8. GRUBA DÜŞEN ALİAĞASPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

2019-2020 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan İzmir’in güçlü ekiplerinden Aliağaspor FK’nın rakipleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından gerçekleştirilen kura sonucunda 8.gruba düşen Aliağaspor FK, kendi grubunda Manisa, Afyon, Balıkesir ve İzmir takımları ile karşı karşıya gelecek.

İŞTE RAKİPLER..
14 takımın bulunduğu grupta; Aliağaspor FK, Bergama Belediye Spor, Bornova Yeşilovaspor, Salihli Belediye Spor, Manisa Sanayispor, Yunus Emre Belediye Spor, Ayvalıkgücü Belediye Spor, Bigadiç Belediye Spor, Gönen Belediye Spor, Söke Spor, Yıldız Spor, Sandıklıspor, Bolvadin Belediye Spor ve Bölme Spor yer aldı.

İLK MAÇ AFYON DEPLASMANI..
BAL Liginde ilk hafta maçları 22-23 Eylül 2019 tarihlerinde başlayacak. Sarı siyahlılar 21-22 Eylül tarihlerinde başlayacak olan ligin ilk haftasında deplasmanda Afyon temsilcisi Bolvadin Belediye Spor ile karşılaşacak. İkinci haftada ise kendi sahasında Ayvalıkgücü Belediye Sporu konuk edecek.

Ligde her takımın güçlü ve her maçın zorluğu olduğunu belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Bilal Özkurt, kolay ya da zor maçın olmadığını, her maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com