Ana sayfa » Güncel » ORMAN YANGINLARININ YARALARI EL ELE SARILACAK, İZMİR KÜLLERİNDEN DOĞACAK..

ORMAN YANGINLARININ YARALARI EL ELE SARILACAK, İZMİR KÜLLERİNDEN DOĞACAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmirliler, 18 Ağustos Pazar günü Karabağlar’da başlayan ve 53 saat sürdükten sonra 5 bin hektarlık bir orman alanını etkilediği belirlenen yangının yaralarını hep birlikte saracak.

Halkın karar alma süreçlerine katılımını sağlamak amacıyla düzenlenen İzmir Buluşmaları’nın dördüncüsü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in daveti üzerine “Ormanİzmir” başlığıyla yapılacak. Yoğun bir katılım beklenen toplantı, 30 Ağustos 2019 Cuma günü yangından etkilenen Efemçukuru Devedüzü Mevkii’nde yapılacak. Etkinliğin başlama saati ise 15.00.

Gülsin Onay piyano resitali verecek..

İzmir Buluşması’nın ardından dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, kısa bir konser verecek. Saatler 18.00’i gösterdiğinde ise İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, olağanüstü gündemle toplanacak. Toplantının yapılacağı alanda hazırlıklar yapılırken bölgedeki dokunun zarar görmemesi için de büyük özen gösterildi.

Fidan dikimi için gerekli koşullar beklenecek..

Gerek fidan dikimi için gereken mevsim koşullarının oluşmaması gerekse alanın rehabilitasyon çalışmalarının sürmesi sebebiyle henüz bu aşamada dikim yapılmayacak. Bu konuda sosyal medya hesapları üzerinden gerekli duyuruları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, fidan dikimlerinin ilerleyen süreçte farklı etkinliklerle gerçekleştirileceği yönünde hatırlatmada bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com