Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA İSTİKLAL CADDESİ ESNAFI, KEPENK KAPATTI!

ALİAĞA İSTİKLAL CADDESİ ESNAFI, KEPENK KAPATTI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Aliağa İstiklal Caddesi esnafı cadde trafiğine yönelik tek yön uygulamasını protesto etti. Kent Konseyi binası önünde toplanan esnaf önce basın bildirisi okudu, bir süre bulunduklar yerden ayrılmadılar. Bu süre zarfında dükkanları kapalı tuttular. Okunan basın bildirisi şöyle;

“İstiklal Caddesindeki tek yön uygulaması esnafa büyük zarar vermektedir. Esnaf iş yapamaz hale gelmiştir. Kirasını ödeyemez ve siftahsız dükkan kapatan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız personel çıkarmak zorunda kalmışlardır. Trafiğin park yasağı nedeniyle vatandaşlara ceza yazması nedeniyle vatandaşlar alış-veriş yapmaya gelmemektedir.

İstiklal Caddesinin eskisi gibi çift yön olmasını istiyoruz. Aliağa Halkı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i İstiklal Caddesi esnafına yardımcı olmaya davet ediyoruz.”

Esnafın eylemine Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, CHP Aliağa İlçe Başkan Vekili İlhan Aktaş, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Sami Toydemir, Mikdat Topçu ve Berkay Aktaş’ta destek verdi. Cadde esnafı bir süre bekledikten sonra olaysız bir şekilde kepenk açtı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com