Ana sayfa » Güncel » EYT BURSA ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI, AÇILIŞA İLGİ BÜYÜK OLDU..

EYT BURSA ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI, AÇILIŞA İLGİ BÜYÜK OLDU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (EYTSYDD) aldığı federasyonlaşma kararı doğrultusunda il dernekleri birer birer açılıyor.

Şu ana kadar 11 il derneği resmi kuruluş işlemlerini tamamlarken, il derneklerinin açılışları törenle yapılıyor. Bilecik’in ardından bugün de Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (BEYTD) törenle açıldı.

Derneğin Uluyol Adliye karşısındaki merkezinin bulunduğu Bilgi İş Merkezi önünde düzenlenen törene EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı ve İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak’ın yanısıra CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, siyasi partilerin ve sendikaların Bursa’daki temsilcileri ve çok sayıda EYT’li katıldı.

BEYTD’nin açılış töreninde İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Gebze, Trakya, Bilecik, Bolu-Düzce-Sakarya, Samsun, Çanakkale, Kütahya EYT derneklerinin temsilci, başkan ve yöneticileri de Bursa’daki EYT’lileri yalnız bırakmadı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com