Ana sayfa » Güncel » MENEMEN’DE PAZARCI PROTESTOSU..

MENEMEN’DE PAZARCI PROTESTOSU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Dün sabah saat 09.00’da pazaryerinde toplanan pazarcılar açılışı yapılacak olan sevgi yolundan yürüyerek belediyenin önüne geldiler.

Belediye binası önünde ıslıklı ve alkışlı protestoda basın açıklaması yapan esnaf, “biz sabahın üçünden gecenin on ikisine kadar Türkiye’nin en  angarya işi olan pazarcılığı yapıp evimize ekmek götürüyoruz. Sayın Serdar Aksoy bizlere seçimden önce verdiğin sözü tutmak zorundasın.

Sayın Kılıçdaroğlu, bu işi çözmek zorundasın. Biz bunlara cebimizdeki paralarla iş yapsınlar diye oy vermedik. Eğer benim cebimdeki parayla iş yapıp kendini alkışlatacaksa ben ondan daha iyi yönetirim” dedi.

BURASI KUZENLER LOKALİ DEĞİL..

Belediyenin önünde toplanan pazarcı esnafı Başkan Aksoy ile görüşebilmek için uzun bir süre bekledikten sonra pazarcılar dernek başkanı Mahir Kodaş, başkan yardımcısı Mustafa İlhan’ın kendilerini belediye binasından azarlayarak kovduğunu iddia etti ve belediye binasına doğru seslenerek “Mustafa İlhan pazarcı senin gibi 3 metre kare yerde 2 tane sekreterle akşama kadar lak lak yapan 10 bin lira maaş alan adam değil.

Ayrıca Sayın Serdar Aksoy tekrar söylüyorum her seferinde ben pazaryerine şu şirkete bu şirkete veririm diyorsun sen bizimle çocuk gibi oynuyorsun. Sayın Aksoy sen belediye başkanısın ama bir devletimiz var bu işi çöz bizi Cumhurbaşkanımıza gitmeye mecbur bırakma” diye sözlerini tamamladı.

Islık eşliğinde alkışlı protestolarına devam ederken Menemen Belediyesine işe alınan akrabaları kastederek “ Burası kuzenler lokali değil ” sloganı attı.

Menemen’de açılışı yapılan sevgi yolunda protestolarına devem edeceklerini ve pazaryeri tamamlanana kadar bu direnişlerini sürdüreceklerini ifade ettiler. Pazarcılar önümüzdeki hafta Menemen’de hiçbir pazara çıkmayacaklarını da söyleyerek polis ekiplerinin kontrolünde olaysız dağıldı..

Kaynak-menemenhaber.com

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com