Ana sayfa » Güncel » “BİZ İNANIRSAK HER ŞEYİ DEGİŞTİRİRİZ..”

“BİZ İNANIRSAK HER ŞEYİ DEGİŞTİRİRİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT SYD Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak sosyal medya hesabı üzerinden, EYT’lilere illerde yeni açılan derneklere sahip çıkılması çağrısında bulundu. Özüpak’ın çağrısı şöyle;

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bütün işçi ve emekçi kardeşlerimize umut olmaya devam etmesi için işçi emekçi kardeşlerimizin illerde açılan derneklere sahip çıkması gerekliligini burdan birkez daha yineliyoruz.

Eyt mücadelesi neden önemlidir?

Bugün bütün siyasi partileri tek bir araya getiren Eyt’li mağdurlardır

Bugün bütün sendikaları bir araya getiren yine Eyt’li mağdurlarıdır

Siz hiç degişik sendikaların ve değişik partilerin bir arada yan yana kardeşçe miting yaptığını gördünüz mü?

Eyt, toplumsal bir sorundur ve sorunlarımıza hergün yenileri eklenirlen işçiyi emekçiyi savunacak hakları için mücadele edecek kurumlar ne yazık ki işçinin emekçinin sorunlarına çözüm aramak ve derdine derman olmak yerine işçi sınıfının gözünde değerleri her gün biraz daha düşmektedir.

Eyt mağdurlarının hak mücadelesi bütün dünyaya örnek olmuş Time dergisine kapak, hayatımız roman, belkide şimdi hayatımız tiyatro veya sinema olarak hayattaki yerini alacaktır.

Eyt nin aileleriyle büyük bir güç olduğunu artık yavaş yavaş fark ediyoruz.

Siyasiler de bu mücadelenin büyümesinden kitlesel olarak hak aramamız dan korkmaktadırlar ve bu nedenle bizim sayımızı net olarak açıklalamamaktadırlar.

Büyük şehirlerde ki emekçi kardeşlerimiz yeni yeni mücadeleyi birleştirince ses geldiğini anlamaya başladılar ve her etkinligimizde milyonların yan yana gelmesinin en büyük nedeni de Eyt nin ve hak mağduriyetinin tek hak arayıcısı ve sonuna sonuç alana kadar mücadeleye devam diyen EYT SYD DERNEKLERİ dir.

Bundan sonra da böyle devam edecegiz “bizim derdimiz geçimle” ve hayatın içinde yok olan aileler degil mücadele eden birlik beraberlik içinde sesini ve mücadelesini yasal alanlarda yapan Derneğimiz ve siz değerli dostlarımızla daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. Etmeliyiz ve sonuna kadar da Geleceğimiz ve çocuklarımız için yan yana olmalıyız.

BİZ İNANIRSAK HER ŞEYİ DEGİŞTİRİRİZ..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com