Ana sayfa » Kültür-Sanat » ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE, YENİ HAFTANIN VİZYON FİLMLERİ..

ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE, YENİ HAFTANIN VİZYON FİLMLERİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Aliağa Gençlik Merkezi, üç ayrı modern salonu ile sinema tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. Vizyona yeni giren filmleri Aliağalı sinemaseverler ile buluşturmaya devam eden Aliağa Gençlik Merkezi, 16-23 Ağustos haftasında da son yapım filmleri beyaz perdeye yansıtacak.

Aliağa Gençlik Merkezi’nde 16-23 Ağustos tarihlerinde ‘DORA ve Kayıp Altın Şehri’, ‘Geniş Aile Komşu Kızı’, ‘Angry Birds 2’, ‘Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw’ isimli filmler gösterimde olacak. Yabancı filmler Türkçe dublaj ve alt yazı seçeneği ile ekrana gelecek. Sinemaseverler 0.232 616 0304 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirler.

DORA ve Kayıp Altın Şehri

Tür: Aile, Macera

Seanslar: 11.00-11.45-13.30-17.15-18.30

Konu: Dora, doğayla iç içe büyümüş bir kızdır. Hayatının büyük bölümünü ailesiyle birlikte ormanları keşfederek ve doğayla iç içe geçirmiştir. Ancak şimdi Dora’nın önünde onu balta girmemiş ormanlardan çok daha fazla korkutan bir macera vardır ve bu maceradan kaçma şansı yoktur. Artık liseye gitmek zorundadır. Her zaman bir kaşifin ruhunu taşıyan genç Dora hızla kendine arkadaşlar bulur. En yakın arkadaşı olan maymun Boots, Diego ve bir grup ayaktakımı kısa sürede Dora’nın en yakın arkadaşı olur. Yeni arkadaş grubu, genç Dora’nın ailesini kurtarmak ve kayıp İnka uygarlığının arkasındaki tahmin edilemez gizemi çözmek için rengarenk bir maceraya atılırlar…

Angry Birds Filmi 2

Tür: Animasyon, Komedi

Seanslar: 10.00-13.45-15.30-19.15-21.00

Konu: Sevilen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan Angry Birds filminin devam halkası olan yapımda, uçamayan kuşlar ve yeşil domuzların yaşadığı maceralar konu ediliyor. Kuş ve Domuz adaları büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Yaşadıkları yeri korumak için harekete geçen Red, Chuck, Bomba ve Yüce Kartal bir süper takım oluşturmaya karar verir. Chuck’ın kız kardeşi Silver’ı da takıma alan ekip, istikrarsız bir ateşkes başlatmak ve yurtlarını kurtarmak için domuz Leonard, asistanı Courtney ve teknik uzman domuz Garry ile de iş birliği yapar. Güçlerini birleştiren ekip, tehlike altında bulunan yurtlarını kurtarabilecekler midir?

Geniş Aile Komşu Kızı

Tür: Komedi

Seanslar: 15.30-17.30-19.30-21.30

Konu: Geniş Aile Komşu Kızı, sorunlu bir adam olan Cevahir’in maceralarını konu ediyor. Hayatlarını bir türlü yoluna koyamayan Cevahir ve Ulvi, bir oto yıkama açarak hayatlarını düzene sokmaya çalışır. Kendilerini beladan uzak tutmaya çalışan Cevahir ve Ulvi’nin yolu bir gün Cevahir’in bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Zeynep ile kesişir. Zor bir durumda olan Zeynep, başındaki dertten kurtulabilmek için Cevahir ve Ulvi’den yardım istemeye karar verir. Zeynep, abisi Katip’in vasiyetini üzerine Nebil’le evlenmek zorundadır. Zeynep bu evliliğin gerçekleşmesini istemese de evliliğin iptal olmasının tek yolu Nebil’in evlenmekten vazgeçmesidir. Zeynep’e yardım etmeye karar veren Cevahir ve Ulvi, Muazzez ve Kütük’ün de yardımı ile Nebil’i Zeynep’ten soğutmak için türlü oyunlar oynar. Çok geçmeden amaçlarına ulaşan Cevahir ve Ulvi artık her şeyin yoluna girdiğini düşünür. Ancak Nebil, onları türlü belaların içine sürükleyecektir.

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw

Tür: Aksiyon

Seanslar: 11.00-13.30-16.00-21.00

Konu: Hobbs ve Shaw, insanlığı tehlikeye sokan bir güce karşı birlikte hareket etmek zorunda kalan Hobbs ve Shaw’un hikâyesini konu ediyor. Amerika’nın Diplomatik Güvenlik Hizmetlerinin sadık bir ajanı olan Luke Hobbs ile eski bir İngiliz askeri elit ajanı olan Deckard Shaw, yıllar boyu birbirlerini yenmeye çalışsalar da bu kez birlikte hareket etmek zorundadır..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com