Ana sayfa » Güncel » “BU MEŞALE HİÇ SÖNMEYECEK, HAKLIYIZ VE EYT KAZANACAK..”

“BU MEŞALE HİÇ SÖNMEYECEK, HAKLIYIZ VE EYT KAZANACAK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, fedarasyonlaşma yolunda ilk dernek açılışının 18 Ağustos 2019 Pazar günü Bilecik’te yapılacağını açıkladı.

Özüpak, Bilecik EYT Derneği’nin açılış törenine tüm hak mağdurlarını davet etti. Özüpak şunları söyledi;

“Haklı davamızda gasp edilen hakkını geri isteyen ‘Ben hak mağduruyum’ diyen, çocuklarımızın 65 yaşında emekliliğine hayır ve 410 TL maaşla emekli olacak olan çocuklarımız için biz mücadelemizi tüm Türkiye’ye yayılması için ilk Bilecik’ten başlıyoruz.

Bursa’da yaktığımız meşaleyi her ilde yakmaya devam edeceğiz. ‘Bu meşale hiç sönmesin’ diye yola çıktık. Bilecik, Bursa, İzmir, Kocaeli Gebze, Kocaeli, Trakya Çerkezköy, Çanakkale, Eskişehir, Kayseri derneklerimizi açıp ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşları arasına girmesini siz değerli mağdur arkadaşımızla başaracağız.

Bizi gören, bizi duyanlarla yol yürüyeceğimizi burdan bir kez daha yenileyelim.

‘Hakkım gasp edildi, ben mağdurum, çocuklarımın geleceği için ben de mücadeleye destek vermek istiyorum’ diyorsan Ankara’da Tandoğan’da 8 Eylül 2019’da mağduriyetin 20’inci yılında hakkın için bizimle beraber önce Anıtkabir sonra da büyük buluşmada hep beraber haykıracağız: Haklıyız ve EYT kazanacak..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com