Ana sayfa » Spor » ALİAĞA’DA DOĞDU, MİLLİ GURUR OLDU..

ALİAĞA’DA DOĞDU, MİLLİ GURUR OLDU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa doğumlu Berkay Bayır, İstanbul’un Süper Amatör Lig Temsilcilerinden Kavacıkspora ve Aliağa’ya milli gurur yaşatıyor. Yeşil-Beyazlı ekibin kadrosunda yer alan Berkay Bayır, Futsal ( Salon Futbolu ) Milli Takımına davet edildi.

Berkay Bayır Safiye ve Remzi Bayır’ın oğlu, Aliağa doğumlu. Baba Remzi Bayır Petkim’den emekli, halihazırda taksicilik yapıyor. Anne Safiye Hanım ise ev hanımı. Berkay futbola 7 yaşında Aliağaspor’un altyapısında başladı. Üniversiteye başlayıncaya kadar Aliağaspor’da oynadı.

Marmara Üniversitesinde okurken hem Futsal hemde futbolda okul takımının kaptanlığını yaptı. Okul sonrası iki sezon Anadoluhisarı’nda oynadı. Sonrasında Yeniköy’e transfer oldu. Kavacıkspor ve Kartalspor’dada oynadı sırasıyla Berkay Bayır. Bu sene Leventspor’da oynayacak. 1997 doğumlu olan Berkay sol bekte oynuyor.

Genç oyuncu gelen bu milli davet ile büyük bir sevinç yaşarken, başarılı olmak ve kendisine inananları mahçup etmemek için büyük bir gayret sarf edeceğini söyledi..

Kuzey Ege Haber olarak, genç yetenek Berkay Bayır’a başarılar diliyoruz, yolu açık olsun…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com