Ana sayfa » Güncel » DONDURMA ALMAYA DİYE ÇIKTI, DOKUZ GÜNDÜR DÖNMEDİ!

DONDURMA ALMAYA DİYE ÇIKTI, DOKUZ GÜNDÜR DÖNMEDİ!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gizem Akdağ, 3 Ağustos günü saat 15.00 sıralarında bakkaldan dondurma almak içim Ata Mahallesi’ndeki evlerinden çıktı. Ancak, aradan uzun süre geçmesine rağmen eve dönmedi. Ailesi, endişeye kapılarak önce bakkalda ardından da gidebileceği yerlerde Gizem’i aradı.

Aramalarından sonuç alamayan aile, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Aradan 9 gün geçmesine rağmen Gizem’in izine rastlanmadı.

Borderline kişilik bozukluğu rahatsızlığı olan kardeşini sokak sokak gezerek arayan ağabey Sercan Akdağ, “Gizem 9 günden beri kayıp. Her yerde arıyoruz. Ama şu ana kadar hiçbir haber alamadık. Aramalarımız devam ediyor. Hayatından endişe ediyoruz. Bulan ve görenlerin insanlık namına en yakın polis ve jandarma karakoluna haber vermelerini istiyoruz” dedi.

AYNI GÜN KAYBOLAN GENÇTEN ŞÜPHELENİLİYOR..
Kardeşinin hayatından endişe eden ağabeyi Sercan Akdağ ise kişilik bozukluğu rahatsızlığı olan kardeşini sokak sokak gezerek aramaya devam ediyor.

Öte yandan, ağabey Sercan Akdağ, bir süre önce kardeşi Gizem ile bir gencin mesajlaştığını ve aynı dönemde kaybolmalarıyla ilgili, “Gizem 9 günden beri kayıp. Her yerde arıyoruz. Ama şu ana kadar hiçbir haber alamadık. Aramalarımız devam ediyor. Hayatından endişe ediyoruz.

Daha önceleri kız kardeşim ile mesajlaşan ve onu rahatsız eden Gökmen Günal da aynı gün kaybolmuş. Kardeşim kaybolduktan sonra polis şüpheliler üzerinde yaptığı araştırmada Gökmen Günal´ın annesi Behiye Günal´ın ifadesine başvurdu. Anne polise genç kızın kaybolmasının 5’inci gününde verdiği ifadede, oğlunun da aynı tarihlerde ortadan kaybolduğunu ve nerede olduğunu bilmediğini söylemiş.

Biz de bazı görgü tanıklarından yola çıkarak kardeşimi Gökmen Günal´ın kaçırdığı şüphesi üzerinde duruyoruz. Çünkü daha önce de kardeşimi takip ederek arkadaşlık kurmaya çalışarak rahatsızlık vermişti. İnşallah kısa zamanda kardeşime kavuşurum” dedi..

Kaynak-Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com