Ana sayfa » Yerel » STAD YENİLENİYOR, 23 EYLÜL’E YETİŞTİRİLECEK SÖZÜ VERİLİYOR..

STAD YENİLENİYOR, 23 EYLÜL’E YETİŞTİRİLECEK SÖZÜ VERİLİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Şehir Stadının çimleri yeniden söküldü. Son 1 yıl için ikince kez sökülen çimlerin yerine yeniden çimlendirme yapılması ve bazı yenilemeler için 3 milyon lira civarında harcama yapılacağı iddia edildi. Belediye yönetimi 19 yıllık olup artık üzerinde maç oynanamaz hale gelen çimleri geçen yıl söktürüp yeni çim ektirmişti.

Geçen yıl Bölgesel Amatör Ligde ilk yarıda oynanan Kütahya maçı öncesi orta sahada su biriktiği için maç alel-acele yapılan bir çalışma ile oynanabilmişti. Bundan dolayı stadın zemininin son derece kötü olması nedeniyle oynanan 3 maçın dışında idmanlar dahi burada yapılamadı.

AÇIK-KAPALI YIKILDI, BİNA DAHİ KOMPLE YENİLEME YAPILACAK..

Kuzey Ege Haber’e bilgi veren kaynaklar, stad zemininin çimlendirmesini bu konuda uzman olan bir firma yerine park-bahçe işleri yapan bir firmaya yaptırıldığını, sulama ve drenaj sistemininde hatalı olduğu iddiasında bulundu. Mevcut durum itibariyle açık ve kapalı tribün yıktırıldı, bina dahil yeniden yapılacak.

STADIN 23 EYLÜL’E KADAR HAZIR OLACAĞI SÖZÜ VERİLDİ..

Bu arada Stadın durumunu görmeye gelen Federasyon yetkilileri manzara karşısında şaşkınlık geçirdi. Yetkililere yeni sezonun başlayacağı 23 Eylül tarihine kadar stadın her şeyiyle hazır olacağı söylendi. Aliağaspor FK’nin yeni yönetiminin 3 milyon lirayı bulacak masraflar için sponsor arayışına girdiği ifade edilirken, yeni yönetim bir yandan da 23 Eylül’de başlayacak olan yeni sezonda başarılı olacak bir kadro için transferler ve görüşmeler yapıyor.

YENİ YÖNETİM BİR TARAFTAN DA BAŞARILI OLACAK BİR KADRO KURMAYA ÇALIŞIYOR..

Bilindiği gibi Kamil Önal Başkanlığındaki yeni yönetim teknik sorumlu Polat Çetin’in görevine son verip takımın başına eski milli futbolcu Ali Eren Beşerler’i getirdi. Takım, stad’ta yenileme çalışmaları yapıldığı için idmanlarını Avcı Ramadan Rekreasyon alanında yapıyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com