Ana sayfa » Güncel » “ORTAK AKLI EGEMEN KILIN, TÜM SORUNLARI ÇÖZÜN..”

“ORTAK AKLI EGEMEN KILIN, TÜM SORUNLARI ÇÖZÜN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak, başta EYT’lileri olmak üzere çalışma hayatında mağdur olan kesimlerin temel beklentisini açıkladı.

Özüpak, Kurban Bayramı mesajında, “İktidarın ve muhalefetin ortak aklı egemen kılarak tüm sorunları çözmesi temel beklentimizdir” dedi.

EYTSYDD İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bayram mesajı şöyle:

“Bayramlarımız insanların inançlarının gereklerini yaptığı, ailece bir araya geldiği, hasretle kucaklaştığı, dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği çok özel zamanlardır.

Aynı zamanda dayanışmaya, paylaşmaya, yardımlaşmaya vesile olan; hatalarla yüzleşme ve özeleştiri yapma fırsatı tanıyan bugünlerin kıymetini bilmemiz ve iyi değerlendirmemiz gerekir.

Tüm iyi dileklerimizle;

‘ORTAK AKLI EGEMEN KILARAK…’

Emeklilikte Yaşa Takılanların, staj mağdurlarının, işçinin, emekçinin, emeklinin, kimsenin yoksulluk sınırı altında yaşamadığı; hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, taşeron sömürüsünün ve mevsimlik işçi mağduriyetinin ortadan kalktığı; Türkiye’de tüm vatandaşlarımızın bayram tadında yaşamalarını temenni ediyorum.

Ülkemizin ve milletimizin ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm üretmek için iktidarın ve muhalefetin birlik ve beraberlik içinde hareket edebileceği bir siyasi iklimi oluşturarak ortak aklı egemen kılarak tüm sorunları çözmesi temel beklentimizdir.

Ancak o zaman ülkemizde huzuru, refahı ve barışı hâkim kılabilir; bayram ruhunu yılın her günü yaşayabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; ülkemize huzur ve bereket getirmesini temenni ederim.

Sevgi ve saygılarımla..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com