Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » MARS’IN MONA LİSA’SI YENİDEN GÖRÜNDÜ!

MARS’IN MONA LİSA’SI YENİDEN GÖRÜNDÜ!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-NASA’nın Mars’ı daha fazla araştırmak için 2003 yılında gönderdiği uzay aracı Spirit, 2008 yılında tartışmalı bir fotoğraf çekmişti. Fotoğrafta, kadına benzeyen bir silüet gözükmüştü. Ancak UFO Sighting Daily’nin kurucusu Scott C. Waring’e göre NASA, yayınlanan fotoğraflardan birini silmişti. Waring ise şimdi benzer, ancak daha karanlık bir fotoğrafa ulaştığını söylüyor.

Waring’e göre çölden farksız olan kızıl gezegendeki kadına bir adam ve bir çocuk eşlik ediyor. Waring, kızıl kum ve kayaların arasında belirgin bir şekilde ortaya çıkan bu objeleri uzaylıların yaptığı eserler olarak tanımlıyor.

Waring bulgularını şöyle anlatıyor: “Bu kadın heykelinde kıvrımları rahatlıkla görebileceğiniz oldukça ayrıntılı yeşil bir bornoz var. Omuzlarından aşağı sarkan uzun saçı ve ince bir beli var. Ayrıca kolu, pembemsi bir renge sahip ellerine kadar bornozla kaplı. Görsel, şüphesiz ki insan benzeri bir kadına ait. Onun önünde de yerde yatan ve yeşil bir kıyafet giymiş bir adam var. Pembe ve kel bir kafaya sahip. Önlerindeki küçük çocuk ise yalnızca eğitimli gözlerin görebileceği kadar belirgin. Bacakları önünde ve kollar arkasında olacak şekilde oturuyor.”

Gördüğü şeyi Leonardo da Vinci’nin en ünlü tablosuna benzeten Waring, açıklamasına şöyle devam etti: “Mars’taki bu kadın, tam anlamıyla Mars’ın Mona Lisa’sı. O, her yönden kusursuz ancak bu kanıt bile bazılarını ikna edemiyor. Tabii ki deliller ne kadar net olursa olsun hiçbir fotoğraf bir açıklama sunamaz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com