Ana sayfa » Güncel » İDDİA; “SAYAN’LA ACAR, DANIŞIKLI DÖVÜŞ YAPIYOR..”

İDDİA; “SAYAN’LA ACAR, DANIŞIKLI DÖVÜŞ YAPIYOR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ağrı’nın AKP’li Belediye Başkanı eski CHP’li Savcı Sayan bugün sosyal medya hesabı üzerinden son derece ilginç bir paylaşım yaptı.

Sayan paylaşımında, “Memur kadrosunda olup ta başka illerin belediyesinde çalışan, tecrübeli mühendis, mimar ve şehir planlamacısı arkadaşları Ağrı Belediyemizde çalışmaya davet ediyorum. Duyarlı Belediye Başkanı arkadaşlara ve ilgili şahıslara saygı ile duyurulur” ifadesini kullandı.

EMEKLİLİĞİ GELEN MEMURLARI ÇAĞIRIP GÖRÜŞTÜ..

Konunun Aliağa Belediyesi ile ilgili olduğu iddiasında bulunuldu. Aliağa Belediyesinde çalışan memurların Başkan Serkan Acar tarafından Ağrı ve başka illere tayin edileceği, Acar’ın emekliliği gelen memurları çağırıp emekli olmalarını istediğini aksi takdirde başka illere tayin edilecekleri ifadesinde bulunduğu söyleniyor.

SÜRGÜN EDİLECEK MEMUR SAYISI 26-46 ARASINDA DENİLİYOR..

Sürgün edilecek memurların sayısının 26 ile 46 arasında değiştiği, bayram öncesi bildirimlerin yapılmasının tepkiyle karşılanabileceği endişesiyle Kurban Bayramı sonrasına bırakıldığı ifade ediliyor.

SAYAN’LA ACAR DANIŞIKLI DÖVÜŞ YAPIYOR..

Savcı Sayan’ın yaptığı paylaşımla ilgili de şu iddia da bulunuluyor; “demek ki yazıyı imzalayıp gönderiyor, bu tweet’lede kendini temize çıkarıp Serkan Acar’ı duyarlı belediye başkanı olarak lanse edecek, kendisi de bunu neden kabul ettin şeklindeki soruya cevap olarak verecek.

Sayan’la Acar anlaştı, bu işin altyapısını hazırladılar. Ağrı olayını Aliağa Belediyesinde çalışan memurlar 8 gündür biliyor, bu şekilde oluşabilecek kamuoyunu kırma hamlesi bu, Acar ve Sayan danışıklı dövüş yapıyor, bunun bilinmesi gerekiyor..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com