Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » 51. BÖLGE ÇEVRESİNDEKİ TÜM OTELLER DOLDU, FELAKET ADIM-ADIM GELİYOR!

51. BÖLGE ÇEVRESİNDEKİ TÜM OTELLER DOLDU, FELAKET ADIM-ADIM GELİYOR!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-51. Bölge etkinliği çok büyük bir hızla kendisine katılımcı bulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Facebook, etkinliğin düzenlendiği sayfayı kapatmış ve etkinliğin ‘Topluluk Kuralları’nı ihlal ettiğini belirtmişti. Aradan kısa bir süre bile geçmeden sayfa yeniden açıldı. Tabii ki etkinlik kaldığı yerden devam ediyor.

  1. Bölge’ye gitme ve ‘uzaylıları görme’ konusundaki etkinlik sonucunda olayın şaka kısmı büyük bir değişikliğe uğramıştı. ABD Silahlı Kuvvetleri’nin sözcüsü, kimsenin bölgeye gitmeye teşebbüs etmemesini, gidenlerin geri döndürüleceklerini de belirtmişti. Tabii ki ünlülerin de bu şakaya katılmasının ardından Nevada’daki üssün etrafındaki oteller 20 Eylül tarihinde tamamen doldu.

Birçok uyarıya rağmen bölgeye gidenlerin uzaylıları görememelerinin yanı sıra ciddi şekilde yaralanma ve tutuklanma ihtimaline karşın etkinliğe katılacaklar için başka bir ihtimal daha bulunuyor. LADbible, 51. Bölge’nin koordinatlarını paylaştı ve 51. Bölge’yi evinizde ayaklarınızı uzatarak inceleyebilirsiniz.

Google Haritalar’a 37.24804, -115.800155 koordinatlarını girerek ya da bu bağlantıya tıklayarak hiçbir kuralı ihlal etmeden bölgeyi inceleyebilirsiniz. Gerçekten Nevada’ya gitmeniz durumunda alanı bu mesafeden daha yakın bir şekilde göremeyeceğinizi de göz önünde bulundurursanız aslında bu ‘gezi’nin en kârlı seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

Tabii ki birçok kişi bu yöntemi daha önce de denedi ve olayın ‘heyecanını’ yaşamak isteyenler tüm uyarılara rağmen bu yöntemi uygulamayacak. LADbible’ın aslında “Bölgede uzaylı falan yok, giderseniz ciddi şekilde yaralanacaksınız ya da tutuklanacaksınız” demesinin çok daha kibar ve üstü kapalı yöntemi olan bu uyarının birçok kişi tarafından göz önünde bulundurulmasını umuyoruz.

LADbible’ın yaptığı bu ince uyarının ne kadar etkili olacağıysa 20 Eylül tarihinde belli olacak. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi bölgeye yakın otellerin büyük bir çoğunluğunun o tarihte dolu olması birçok insana bir felaketin yaklaştığı izlenimini veriyor olsa da bunun gerçekleşmemesini umuyoruz..

Kaynak-Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com