Ana sayfa » Siyaset » KIRKPINAR; “KASIM’DA OLMAZSA, MART’TA ERKEN SEÇİM VAR..”

KIRKPINAR; “KASIM’DA OLMAZSA, MART’TA ERKEN SEÇİM VAR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İyi Parti Bakırçay Bölgesi, Bölgesel İstişare Toplantısı Aliağa’da yapılıyor. Bir otelde yapılan toplantıya Partinin İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar başkanlık ediyor.

Toplantıya Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi, Dikili İlçe Başkanı Yakup Pınar, Foça İlçe Başkanı Ertuğrul Karanfil, Karşıyaka İlçe Başkanı Seçkin Boyunağa, Kınık İlçe Başkanı Halil Tekne, Menemen İlçe Başkanı Yılmaz Karslı, Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Erdinç, Çiğli İlçe Başkanı Hasan Şahin ile İl ve ilçelerden yöneticiler katılıyor.

Kırkpınar Otel girişinde karşılandı, kendisi için kesilmek istenen kurbanı kestirmeyip azad aden Kırkpınar bütün partililerinin elini tek tek sıktı.

Kahvaltı sonrası toplantının basına açık bölümünde yerel basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Kırkpınar, “Neden böyle bir toplantı yapma gereği duydunuz” şeklindeki soruya;

“Siyasetçilerin ve siyasetinde istişareye ihtiyaç duyması gerekir. İzmir İyi Parti İl Teşkilatı olarak 30 ilçemizde yönetim kurulları oluşturmuşken, her birine ayrı-ayrı gitmektense, hem mevsim hemde iklim olarak böyle bir genişletilmiş ilçe başkanları toplantısını yapma ihtiyacı duyduk. 22 aylık bir partiyiz, bu bölgesel mahiyette yapılan ilk toplantı” karşılığını verdi.

Kırkpınar, Erken seçim var mı şeklindeki soruya ise” Kasım, olmazsa Mart’ta erken seçim yapılır, çünkü mevcut iktidar ülkeyi yönetemiyor” yanıtını verdi. 

Bir süre önce hem partisi CHP’den hemde Aliağa İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden genç işadamı İsmail Umut Ciyhan’da toplantının basına kapalı bölümünde parti rozeti takılarak İyi Partili oldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com