Ana sayfa » Kültür-Sanat » BU KİTAP, “SOKAK CANLARI” İÇİN UMUT OLACAK..

BU KİTAP, “SOKAK CANLARI” İÇİN UMUT OLACAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Güzelliklere ve hayra ortak olmak isteyen 36 kişi bir araya geldi ve ortaya bu kitap çıktı. Onlar, sokak hayvanlarına “Can” diyor. “Son Sayfa” isimli kitap 36 hayvanseverin deneme yazılarından oluşuyor. Yani sokak hayvanları bir araya getirmiş bu 36 kişiyi.

“Biz hayallerimizi gerçekleştirdik, kitabı okuyun, canların karı doysun” çağrısında bulunuyorlar. Aslında kitabın fikir anası! Figen Adalı. Niyetin sokak canlarına yardım olması diğer 35 kişinin kitap için otomatikman gönüllü olmasına neden oluyor.

Basım giderleri çıktıktan sonra kitabın tüm gelirleri sokak canlarının ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacak. Bu yola gönül verenlerle el ele sokakta yaşayan hayvanlara yardım edilecek. Sosyal medya üzerinden gelen mesajların doğruluğu test edildikten sonra, bu doğrultuda onların talepleri karşılanmaya çalışılacak.

Figen Hanım, kitabın satış noktası olarak, İnstagram’daki Zeytin Takı sayfasını gösteriyor, kendisinden de alınabileceğini belirtiyor ve sokak hayvanları için endişe duyan tüm hayvanseverleri, Son Sayfa adlı kitaptan en az 1 adet edinmeye çağırıyor..

@sonsayfayisenyaz

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com