Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’LI HAYIRSEVER HANIMLAR ÇOCUKLARI YİNE SEVİNDİRDİ..

ALİAĞA’LI HAYIRSEVER HANIMLAR ÇOCUKLARI YİNE SEVİNDİRDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’lı dört duyarlı hanım ihtiyaç sahibi aile çocuklarının bayram sevinci olmaya devam ediyor.  

MUHTARLARA TESLİM ETTİLER..

Geçtiğimiz Ramazan ve Kurban Bayramlarında olduğu gibi bu Kurban Bayramında düzenledikleri kampanya ile 45 çocuğa giysi yardımında bulunan Aslı Sevgen, Leyla Albayrak, Evren Seyhan ve Tuğba Albayrak daha önce isim ve yaşları muhtarlar tarafından kendilerine bildirilen çocuklar için aldıkları giysileri Kültür Mahallesi Muhtarı Muharrem Şen ile Yeni Mahalle Muhtarı Fatma Güvercine bugün teslim ettiler.

“BİR UMUTTA SEN OL” ADINI VERDİLER..

Bayram öncesi ihtiyaç sahibi aileleri çocukları yoluyla birazda olsa rahatlatmayı hedefleyen hanımların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Aliağa’lı hanımlar bu türden kampanyaları daha da genişleterek yapmaya devam edeceklerini, buna yönelik olarak sosyal medyada; “Bir Umutta Sen Ol” adıyla bir gurup kurduklarını, bu şekilde çok daha fazla hayırsevere ulaşarak daha büyük yardım kampanyaları düzenlemeyi hedeflediklerini söylediler.

GÜVERCİN MUHTAR DA KATKIDA BULUNDU..

Yeni Mahalle Muhtarı Fatma Güvercin’de 4 hayırsever hanıma, muhtarlığının bitişiğindeki odayı ihtiyaç sahibi kişiler için temin edilecek giysileri toplamak için kullanıma açma müjdesini verdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com