Ana sayfa » Yerel » ADD İZMİR ŞUBELERİNDEN, DİRENİŞÇİ İŞÇİYE DESTEK..

ADD İZMİR ŞUBELERİNDEN, DİRENİŞÇİ İŞÇİYE DESTEK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Atatürkçü Düşüncü Derneği İzmir Şubeleri, 80 gündür direnişte olan Aliağa Belediyesi işçilerini yalnız bırakmadı. 

Atatürkçü Düşünce Derneği İzmir Şube başkanları ve Genel Merkez yöneticileri direnişleri devam eden Aliağa Belediyesi işçilerine destek ziyaretinde bulundu. 

Direnişteki işçileri selamlayan ADD Aliağa Şube Başkanı Erol Ertürk “İşi, ekmeği ve çocuklarının geleceği için 80 gündür Aliağa Demokrasi Meydanı’nda direnen Belediye işçilerinin ilk günden itibaren yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. 
Atatürkçü Düşünce Derneği GYK üyesi Sevil Nazan Keskin ise “80 gündür burada bir direniş sürmekte.

Burada direnen arkadaşlarımızın en büyük kabahati, kendilerini değil kamu yararını gözeterek işlerini alın teriyle, hakkıyla yerine getirmiş olmak. Bu arkadaşlarımız bundan önceki dönemde belediyenin çalışanıydılar. Aynı belediye başkanı aynı işçilerle beş yıl çalıştı. O beş yıl boyunca işçi arkadaşlarımız işlerini ihmal etmeden, gözlerinden sakınarak baktıkları bir Aliağa için çalıştılar. 

Şimdi aynı belediye başkanı hangi gerekçeyle arkadaşlarımızla artık çalışmak istemediğini ifade ediyor. Aliağa halkı kendisine insanların hayatlarını darmadağın etmesi için vermedi. Alınan yetkiyi insanların aşıyla, işiyle, ailelerini parçalamak pahasına kullanması kabul edilebilir değil. ADD emek mücadelesinin her zaman yanında olmuştur. 

Buradaki mücadele aynı zamanda emeğin örgütlü mücadelesinin temsilcisi. Belediye başkanını bir an evvel aldığı karardan geri adım atmaya çağırıyoruz. Birleşe birleşe, direne direne kazanacağız” diye konuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com