Ana sayfa » Güncel » EYT DERNEĞİ FEDERASYON OLACAK, HER İLDE BİR ŞUBE AÇACAK..

EYT DERNEĞİ FEDERASYON OLACAK, HER İLDE BİR ŞUBE AÇACAK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, Federasyon haline geliyor. Dernek yönetimi yaptığı son toplantıda, derneği federasyona dönüştürme kararı aldı. Başkan Gönül Boran Özüpak bununla ilgili olarak dün yaptığı açıklama da şunları söyledi;

“Sesimizi daha iyi duyurabilmek için dernek yönetimi olarak son yaptığımız toplantıda bir karar aldık. Derneğimizi büyütüp Federasyon haline getireceğiz. Bunun içinde her ilde bir şubemizin olması gerekiyor.

Dernek olarak genel kurulumuzu yapma hazırlığı içindeyiz, genel kurulumuzda bu kararı alacağız. Şu anda derneğimizin 7 tane şubesi var. Alacağımız karar bizi federasyonlaşma yoluna götürecek.

Özüpak EYT’liler için çift maaş, çift dikiş benzetmesi yapılmasına da tepki gösterip şunları söyledi. “Biz emekli olup hakkımız olan emekli maaş gelirine kavuşmak istiyoruz, başkaları gibi üç dikiş, dört dikiş maaş almıyoruz, böyle bir şeyde istemiyoruz..”

EYT Derneği yönetimi ayrıca 8 Eylül tarihinde Ankara Tandoğan Meydanında dev bir miting düzenleme kararı aldı. Yapılacak bu mitingle başta iktidar partisi olmak üzere siyasilere; “nefesimiz üzerinizde” mesajı verilmiş olacak..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com