Ana sayfa » Güncel » İZMİR’DE KAYNAK HOLDİNG’E, FETÖ OPERASYONU..

İZMİR’DE KAYNAK HOLDİNG’E, FETÖ OPERASYONU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik yeni bir operasyon için bu sabah düğmeye basılmıştı.

Operasyonda flaş bir gelişme yaşandı. Kaynak Holding’in kurucularından, Şifa ve STV medya gibi önemli pek çok şirketin mali müşavirliğini yapan ve sabah adreslerinde bulunamayan Kemal Başkaya da gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik yeni bir operasyon için bu sabah düğmeye basılmıştı.

Sabah gazetesi’nde yer alan habere göre, başsavcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında bir kısmı hakkında örgütün mütevellisi oldukları, bir kısmı hakkında da sohbet veren, Serrehber, Bank Asya artan hesap, örgüt adına himmet topladıkları yönünde deliller olan ve aralarında iş adamlarının da bulunduğu 24 sivil şüpheliyi yakalamak için İzmir il ve ilçelerinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlenmişti. Operasyon kapsamında 17 şüpheli gözaltına alınmıştı.

BAŞKAYA YAKALANDI..

Operasyon devam ederken kritik bir gelişme yaşandı. Kaynak Holding’in kurucularından, Şifa ve STV medya gibi önemli pek çok şirketin mali müşavirliğini yapan ve sabah adreslerinde bulunamayan Kemal Başkaya da gözaltına alındı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com