Ana sayfa » Güncel » AKSOY’DAN ATAMA İDDİALARINA YALANLAMA..

AKSOY’DAN ATAMA İDDİALARINA YALANLAMA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Menemen Belediyesi’nden Sözcü Gazetesi’nde bugün çıkan atama haberiyle ilgili olarak bir açıklama geldi. Sözcü Gazetesi’nde yer alan haberde Başkan Serdar Aksoy’un başdanışman olarak akrabası olan İrfan Aras’ı atadığı iddia edilmişti.

ATAMA İDDİALARINA YALANLAMA..

O iddialarla ilgili olarak Menemen Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise böyle bir atamanın gerçekleşmediğini ifade edilerek: “Göreve geldiği günden bu yana Menemen halkına en iyi hizmeti sunmak, Menemen’i daha güzel ve refah bir kent haline getirmek için çalışan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Sözcü gazetesinin haberinde yer verdiği gibi akrabası olan eski dönem Koyundere Belediye Başkanı İrfan Aras’ı “Başdanışman” olarak atamamıştır” denildi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Göreve geldiği günden bu yana Menemen halkına en iyi hizmeti sunmak, Menemen’i daha güzel ve refah bir kent haline getirmek için çalışan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Sözcü gazetesinin haberinde yer verdiği gibi akrabası olan eski dönem Koyundere Belediye Başkanı İrfan Aras’ı “Başdanışman” olarak atamamıştır.

Menemen’e hizmet etmiş eski dönem Belediye Başkanları ile işbirliği içinde hareket eden, görüş alışverişinde bulunan Başkan Serdar Aksoy, Menemen için birlik içinde daha başarılı projeleri hayata geçirmeyi amaçlamaktadır. Adaylığı belli olduğu günden itibaren eski dönem belediye başkanları Kadir Yıldırım, Nurgül Uçar ve İrfan Aras’ın desteğini her zaman gören Başkan Aksoy, seçimin kazanılmasından sonra da bu isimlerle sürekli görüş alışverişinde bulunmuş ve kendilerini bir nevi danışma kurulu olarak tanımlamış, Menemen’e hizmetlerinden dolayı da onurlandırmak için plaket vermiştir.

Siyasi deneyimleri, görüş ve fikirleriyle her zaman Serdar Aksoy’un yanında yer almış bu eski dönem belediye başkanları için herhangi bir görevlendirme yapılmamıştır. Kendisinin deneyimlerinden faydalandığı, danıştığı birinin “Başdanışman” olarak lanse edilmesi çirkin bir iftiradan ibarettir.

Görevde bulunduğu 100 günlük süreçte 5 yıllık belediye başkanlarından daha fazla projeyi hayata geçiren, seçim döneminde verdiği sözleri bir bir gerçekleştiren Başkan Aksoy, bu tür haberlerle gündeme gelmekten dolayı son derece rahatsızdır.

Başkan Serdar Aksoy, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyon Sandıklı’daki Cumhuriyet Halk Partisi toplantısında açıkladığı 7 maddelik ilkeyi kendine şiar olarak kabul ediyor ve hiç kimsenin kendilerini yollarından döndüremeyeceklerini kesin bir dille açıklıyor..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com