Ana sayfa » Kültür-Sanat » ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE VİZYONDA BU HAFTA..

ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE VİZYONDA BU HAFTA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi tarafından projelendirilerek vatandaşların hizmetine sunulan Aliağa Gençlik Merkezi’nde her hafta birbirinden seçkin son yapım filmler gösterime giriyor. Üç ayrı salonu ile hizmet veren Aliağa Gençlik Merkezi’nde bu hafta; ‘Aslan Kral’, ‘Tüylü Arkadaşlar’, ‘Akıllara Seza’, ‘Kaçış Planı 3’ ve ‘Örümcek Adam: Evden Uzakta’ isimli filmler bir hafta süresince sinema severler ile buluşacak.

Aslan Kral

Vizyon Tarihi: 19 Temmuz 2019 (1s 58dk)

Tür: Macera, Animasyon

Seanslar: 11.00-13.00-18.30-21.00

Özet: Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Ormanın kralı olan babası Mufasa’ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba, sinsi amcası Scar’ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa’yı öldürdükten sonra Simba için tehlike baş gösterir. Amcasının ihaneti ve babasının kaybı ile yıkılan Simba sürgüne gider. Zamanı geldiğinde hakkı olanı almak için geri dönecek ve amcasına yaptıklarının bedelini ödetecektir…

Tüylü Arkadaşlar

Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2019 (70dk)

Tür: Animasyon

Seanslar: 11.00-12.30-14.00-15.30-17.00

Özet: Yavru Kuşlar, Mooky ve Kooky, gençlik hayatlarının en iyi haberlerini yeni alırlar ve her kuşun hayalinin gerçekleşmesinden daha az bir şey değildir bu – Bir gün Kasabanın prestijli Tüy Kulübüne kabul edildiler! Sevgili Tüy Kulübü başkanı, bilge yaşlı Hoot-Hoot, onlara ilk görevlerini sunar. Küçük Mooky ve Kooky dokuzuncu bulutun üzerinde uçmaya başlarlar! Ancak, görevleri düşündüklerinden daha zor görünüyordur!

Akıllara Seza

Vizyon tarihi: 19 Temmuz 2019 (1s 41dk)

Oyuncular: Aslıhan Güner, Timur Acar, İnan Ulaş Torun

Tür: Romantik, Komedi

Seanslar: 13.30-16.00-21.00

Özet: Romantik komedi türündeki Akıllara Seza, Mustafa adındaki genç bir adamın hikayesini konu ediyor. 1997 yılında liseyi bitirmenin heyecanı içerisinde olan Mustafa, mezuniyete giderken kaza geçirir. Komaya giren Mustafa, uzun yıllar uyanamaz. Aradan geçen 22 yılın ardından gözlerini açan Mustafa, sevdiği kız Seza’nın peşine düşer. Ancak onun komada olduğu dönemde birçok şey değişmiştir. Hayata yeniden başlayan Mustafa, bu süreçte teknoloji ve medeniyetle büyük bir çatışmaya girer.

Kaçış Planı 3

Vizyon tarihi: 12 Temmuz 2019 (1s 37dk)

Oyuncular: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Harry Shum Jr.

Tür: Aksiyon, Gerilim

Seanslar: 16.00-18.30-21.00

Özet: Kaçış Planı 3, düşmanlarıyla yüzleşmek ve zaman dolmadan rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma görevine girişen Breslin ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Hong Kong temelli bir teknoloji güvenlik şirketinin uzmanlığı yürüten bir adamın kızı kaçırılmıştır. Standart bir fidye isteme durumu gibi görünmektedir. Kızın sağ salim geri getirilmesi için güvenlik uzmanı Ray Breslin ve ekibinin yardımına başvurulur. Breslin ve ekibi kaçırılma hakkında daha derine indikçe suçluların eski düşmanlarından birinin acımasız oğlu olduğunu keşfederler. Kaçırılan kızın, “Şeytan’ın İstasyonu” olarak bilinen, devasa ve zorlu bir Letonya hapishanesinden kurtarılması gerekmektedir. Ancak ekip işi aldıktan sonra Breslin’in kız arkadaşı da kaçırılıp aynı hapishaneye götürülür. Şimdi Breslin ve ekibi sadist düşmanlarıyla yüzleşmek ve zaman dolmadan rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma görevine girişmelidir.

Örümcek Adam: Evden Uzakta

Vizyon tarihi: 5 Temmuz 2019 (2s 10dk)

Tür: Aksiyon, Macera

Seanslar: 11.00-18.30

Özet: Örümcek-Adam: Evden Uzakta, arkadaşları ile gittiği okul gezisi sırasında gizemli bir görev üstlenmek zorunda kalan Peter Parker’a odaklanıyor. Örümcek Adam macerasının 2. devam halkası olan filmde Peter Parker’ı bir kez daha milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam Tom Holland canlandırıyor. Genç Peter Parker’ın maceralarının anlatılacağı filmin yönetmenliğini Jon Watts üstleniyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com