Ana sayfa » Güncel » BARIŞ SELÇUK GAZETECİLİK YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI..

BARIŞ SELÇUK GAZETECİLİK YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-1994 yılında göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama veda eden gazeteci Barış Selçuk’un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri Yarışması’nda katılımcılar haber, fotoğraf ve görüntülerini, 15 Ağustos 2019 Perşembe gününe kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’ne ulaştırabilecek.

4 DALDA ÖDÜL..

Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri;”Ulusal Haber”, “İzmir Kent Haberi”,”Haber Fotoğrafı”ve ” TV’de İzmir Kent Haberi” olmak üzere dört ayrı dalda verilecek. Katılımcılar 5 Ağustos 2018 ile 4 Ağustos 2019 tarihleri arasında gazete-dergi ve internet medyasında yayımlanmış haber, haber fotoğrafı ve televizyonlarda yayınlanmış haber ve görüntüleriyle yarışmaya başvurabilecek.

Her dal için bir birincilik ve bir özendirme ödülünün verileceği yarışmada, ödül tutarı 4 dalda birincilik için 10 bin TL olarak belirlendi. Yarışmada, Barış Selçuk’la birlikte göreve giderken kaybettiğimiz gazeteci Hande Mumcu adına yine her dalda 5 bin TL tutarında özendirme ödülü verilecek.

BAŞVURULAR 15 AĞUSTOS’A KADAR

Katılımın, kişisel başvuru esasına göre yapılacağı yarışmaya bir katılımcı, en fazla iki dalda ve birer eserle başvuru yapabilecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com