Ana sayfa » Spor » ALİAĞA DEMİRSPOR’LU EGECAN’DAN GÜMÜŞ MADALYA..

ALİAĞA DEMİRSPOR’LU EGECAN’DAN GÜMÜŞ MADALYA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Katıldığı turnuvalardan başarılı sonuçlar ile dönen Doğan Egecan Tercan, Çanakkale’de 19-20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde düzenlenen ‘15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Uluslararası Karate Şampiyonası’nda Aliağa’yı temsil etti. Turnuvaya Aliağa Demirspor adına katılan 2008 doğumlu Tercan, +50 kiloda katıldığı turnuvada üstün bir performans göstererek ikinci oldu.

Kürsüye çıkma başarısı göstererek Aliağa’nın bir kez daha gurur olan Tercan, 23-25 Ağustos 2019 tarihlerinde Rize’de yapılacak olan ‘Karadeniz Uluslararası Karate Turnuvası’na da milli takım adına katılacak.

Aliağa’nın karatedeki altın çocuğu Tercan daha önce Minik Yıldızlarda Türkiye Şampiyonu ve Sırbistan’ın Belgrad şehrinde 23’üncüsü düzenlenen Balkan Çocuklar Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü olmayı başarmıştı.

Doğan Egecan Tercan’ın gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağını belirten Aliağa Demir Spor Kulübü Karate Antrenörü Nezahat Aksu, “Doğan Egecan Tercan, yeteneği ile çalışma disiplinini bir arada tuttuğu sürece çok daha önemli başarılar elde ederek Aliağa’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com