Ana sayfa » Güncel » PETROL-İŞ’TEN STANDART PROFİL SÖZLEŞMESİNE YÖNELİK AÇIKLAMA..

PETROL-İŞ’TEN STANDART PROFİL SÖZLEŞMESİNE YÖNELİK AÇIKLAMA..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Sendikamızın, Manisa’da kurulu bulunan Standard Profil Ege işyerinde yıllardır sürdürdüğü zorlu ve özverili çabası sonuç verdi. Yaklaşık 2 bin işçinin çalıştığı ve 1600’den fazlasının Petrol-İş üyesi olduğu Standard Profil Ege işyerinde 19 Temmuz Cuma günü tarafların anlaşmaya varmasıyla toplu iş sözleşmesi bağıtlandı.

İşveren yetkilileri ile sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Düzce Şube Yönetimi ve işyeri temsilcilerinin sendikamız genel merkezinde biraraya geldiği toplantı tarafların ortak paydada buluşmaları ile anlaşma ile sonuçlandı.

Düzce’de yıllardır örgütlü olduğumuz Standard Profil’in, Manisa yerleşkesinde de örgütlenmenin başarıya ulaşması, sendikamızın son dönemde yürüttüğü örgütlenme hamlelerinin başarılı bir sonucu olarak kayıtlara geçti.

Dün (19 Temmuz) sendikamız genel merkezinde toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından, 20 Temmuz Cumartesi günü ise Standard Profil Ege işyerinde sözleşme ile ilgili üyelerimize bilgilendirmelerde bulunuldu. İmzalanan sözleşme, sonuçları itibari ile üyelerimiz  tarafından coşkuyla karşılandı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com