Ana sayfa » Güncel » SOYER; “EKİM SONU ALİAĞA’DA TOPLANACAĞIZ..”

SOYER; “EKİM SONU ALİAĞA’DA TOPLANACAĞIZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer Cumhur İttifakı’nın ilçe belediye başkanlarıyla buluştu.

İzmir Büyükşehir Binası’nda gerçekleşen toplantıya AK Partili; Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Serkan Acar’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hamit Nişancı, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Selahattin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Özuslu ile Genel Sekreter Buğra Gökçe de katıldı.

“İLK İLÇE ALİĞA OLACAK”

Toplantı sonrası basına açıklamalarda bulunan Başkan Tunç Soyer üç ayda bir ilçelerde toplantılar gerçekleştireceğini belirterek: “Tek tek hem ilçelerimizin sorunları, hem büyükşehir le olan koordinasyonu sağlamak için bir yol haritası belirlemeye çalıştık. Üç ayda bir ilçelerimizde toplantı yapacağız, ilk ilçemiz Aliağa olacak. Ekim sonu gibi Aliağa’da toplantımızı yapacağız” dedi.

Başkan Tunç Soyer ayrıca GSF ile ilgili olarak da yeni bir gelişmenin olmadığını belirtti. İhalesi Büyükşehir tarafından alınan Tarihi Elektrik Fabrikası’yla ilgili olarak da Cumhurbaşkanlığından onay beklendiğini söyledi.

“ŞEHRİMİZİ EL ELE GÜZEL NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada Bayramdan sonra Başkan Tunç Soyer ile Ankara’ya gideceklerini belirterek: “İZSU, İZBETON ve iletişim ile ilgili değerlendirme yaptık. Burada hepimizin ortak amacı İzmir, İzmir’in tüm sorunlarını iktidarıyla, muhalefetiyle beraber çözmek.

Bu amaç uğruna Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve biz meclis üyeleri olarak elimizden geldiğince en iyisin yaparak, elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak sorunların çözülmesi noktasında merkezi hükümetin katkılarını da şehrimize koyarak şehrimizi çok çok daha iyi noktalara taşımak için mücadelemizi vereceğiz” dedi..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com